missing you like always.



släpp loss och gör något oväntat, men vad?
give me a call, I miss you!
ligger hemma och är förkyld som satan, ont i halsen och rinnig i näsan.
börjar dock bli lite lite bättre tror ja.
helsike vad jag vill härifrån, men vart
när man är sjuk och inte kan gå ut är man verkligen tankspridd och hinner känna efter hur man typ mår.
tankarna går verkligen mot hösten, var tusan vill jag vara? inte här iaf!



partybåten stockholm - riga







åkte båt med ett sjukt gött gäng i helgen. man kan kortfattat säga, vodkaredbull, dans, b-känsidar på scen, långa nätter, rök, väldigt lite mat och för mycket alkohol. finfint!

tilda sötan jag lever och jag jobbar som en tok på hok, har en ledig hel framför mig då jag hoppas bli frisk ( jätte förkyld för ja va ute lättklätt i helgen ) så vill verkligen bli bättre så jag kan gå ut med min emma eriksdottiiiir i morgon, vi hade ju tänkt göra stan, gratis drinkar på huset med massa små studenter! sen har jag och emma beställt sol på lördag så vi kan göra något mys ute i solen! sen lär de bli en riktigt deg helg för att komma i form inför 2 knegar veckor, ledig två dagar och jobbar båda helgerna, ser inte så fram emot dessvärre.

jag saknar min pojkvän hela tiden, är fjantigt kär i honom och vill känna hans närhet hela tiden, men jag vet att de inte går. ses inte på galet länge för både han och jag jobbat sen i måndags och han jobbar hela helgen. sen jobbar ja två veckor, sjukt himla dumt bajs. blir så galen ibland att jag bara vill skrika för jag saknar honom så mycket. oftast känns de som om jag är mer kär i honom än han i mej, och jag tjatar hela tiden om hur jag saknar honom och älskar honom. jag är femhundra mer gånger beroende av honom än han av mig och jag är tusen gånger mer myssugen än honom. men de gör inget för så fort jag hör hans röst eller jag får känna hans närhet så strömmar en våg av lugn inom mig och jag bara älskar mer och mer. för första gången på riktigt känns de som om att de kommer va han och jag såååå länge och de känns tryggt och härligt. jag går genom eld och vatten för dig och jag ger upp allt för din skull.

min "nya" kompis emma som jag nu kännt i ca. 2 månader tror ja, eller är de mer? hahaha. känns som om jag kännt dej hela mitt liv! när du säger att du saknar mej och hur glad du är över att du träffat mej så tror jag inte du förstår hur glad du gör mig. med dej är jag den personen jag vill vara, pratig, framåt och glad som tusan. ju mer vi träffas desto mer vill jag bara hitta på galna saker med dej, åka bort och göra städer osäkra och bara party on. hade inte du haft man eller jag så tror ja vi inte hade varit där vi är nu. nä vi hade varit på en party ö och busat till småtimmarna och bara levt livet! nu får du banne mej se till att jobba så vi kan bege oss ut i stora världen! även om du är en av mina senaste fynd så känns de som om jag kommer ha kvar dej som vän always. du är bäst och jag menar bättre än bäst.

jag är avis på elin och matilda som ska åka till norge och jobba, vilket äventyr ni gör just nu. london och norge på nästa samma gång, fy fan era busar va ni har de bra! önskar jag fick dela ögonblicken med er så innerligt och jag hoppas ni flyttar hem snart igen ( lär ju ta ett och ett halv år när jag tänker efter ) men DÅ iallafall så får ni faktiskt höra av er och börja ta hand om mig, för guuuuud vad jag saknar er.

jag saknar therese galet, fattar du att för ett år sen va vi i england. jag hade dej varje dag :) kom hem nu! åka på en shopping resa du och jag då? eller liseberg kanske? saknar dej syster!

jag är avis på anna friberg som kommit hem till lilla vaggeryd och berättar om hur underbart hon haft de i idre i vinter, fy fan va jag ångrar att jag inte drog iväg också (usa räknas inte) vintern 2010 är fortfarande öppen för förslag iof, kasnke blir de en trip mot snön och jobba, kasnke med min kusin sanna som också verkar sugen.

jag är avis på alla par som bor ihop, jag hatar att sova ensam! och när david säger att man sover bäst ensam så hoppas jag han ljuger, för ja vill sova med han varje natt och kunna pussa på honom när jag vaknar mitt i natten och behöver närhet.




jag va ju i visby med min baby och hans familj, snodde bilderna från hans bror. en kväll vi tog promenad alla i visby, åh!

jag vill åka på solsemester, få långt hår igen, komma i form, tatuera mig, bli frisk, flytta till min man och åka på roadtrip med emmis. lite av vad som ska försökas lyckas med 2010! förhoppningsvis en kryssning till också, för de va festis.

sådär min söta matilda wahlgren, känner du dej lite uppdaterad på läget ;) hihi babe :) puss på dej!



och igen bara för ja kan, jag älskar min david svärd, please do not ever leave me baby!




blond :)


Im alive :)

tiden rullar på och min skalle är mer snurrig än vanligt, bajsröv!

MEN JAG ÄLSKAR MIN DAVID DE ÄR NÅGOT SOM ÄR SÄKERT.

ge mej styrka

ibland nästan hatar jag dej lite.