höj ditt glas .

MALMÖ....................



:) första stoppet på godisfabriken




andra stoppet, jaga älg




första ute kvällen i malmööeee, en lugn och städad kväll



andra kvällen, dans och stim på etage. de spårade, ja de spårade :)




sista kvällen på vår resa, man förstår ju att alla ville ha oss :)

mallemallesson ♥





april 2009 !



jag måste träna för att komma i samma form för 2 år sedan. då sprang jag varje dag & åt inget godis ! skärp dig nu madeleine larsson !!!!!! kollade gammla inlägg från april 2009 och 10. hittade denna bild från 2009, och jag dör hur jag förändrats, skäms !

jag vet vem jag är när jag är hos dig .


eftersom att jag jobbade långpass hela helgen så hade jag långledigt förra veckan. söndag till fredag hade jag de gött, här kommer bilder på de!




kärlek



david



solning



grillning



lek



bakning



kalas






vetlanda dag med mallesson






skärtorsdag med david, simon & elin




och igår hälsade jag och malle på barnen :) vera is the shit !

hej du kille. jag vill vara med dej, för du är just min typ .

åh men hej !
en vecka sen ja checkade in på min blogg så uppdaterar er och mig själv om läget. min helg va fantastisk, jobb med mallesson, bio med emma och en underbar ledig söndag då jag och malin tog rejäl sovmorgon (david hann ringa två gånger och ja la på för vi sov så gött) sen gick vi ner till golfrestaurangen och käkade kombinerad frukost/lunch. sen tog vi på oss träningsskorna och gick en promenad på hok och sedan körde vi ett mördarpass på gymmet. maddline hade träningsvärk i två dagar (idag börjar de sakta men säkert ordna upp sig i benen) sen gick vi upp till wissingerbarnen och fick massa kramar. sen blev de kväll och jag begav mig till min man i eksjö. så seni söndagskväll har vi tagit hand om varandra, jag är ju ledig till fredag 11.30. så i måndags gick vi en mil, satt i solen och sen firade vi davids syster som fyllde 28 år, jag bakade jättemuffins till alla. igår va vi på ett möte och sen åkte vi hem till eksjö igen om solade igen. kunde inte bett om bättre väder! sen cyklade vi en runda och jag tror ja höll på av dö. min träningsvärk värkte och värkte, men vi cyklade på. sen mös vi i soffan igen :)
idag är tyvärr david i skolan, men jag har ju en malin i vetlanda som jag snart ska bege mig till. vi ska fika på stan och sen ska vi nog träna. själv har ja redan gått fem km nu på morgonen, nöjd tjej här !! i morgon är de torsdag och då ska ja först in till stan och besiktiga min bil för första gången i livet, kl 6 ska vi till davids chef/kompis och grilla. jag har de underbart som sagt och njuter av varje sekund jag är ledig.

jag älskar min david -v-

bilder från helgen/veckan kommer

puss


du är värd att dö för .



jobb på hok, så ser min eftermiddag ut idag.


just precis så som du är .








min underbar dag i vårsooolen :)