Kör vi igen då !

Japp, det är måndag och träningen är igång igen. Eftersom regnet öser ner fick jag hoppa upp på min crosstrainer, tur man har den. 45 min gick galant och jag vill bara ut å springa vidare, nu jäklar ska kilona rasa !

Midsummer 2012

Hade just skrivit värsta långs inlägget när det raderades, FANTASTISKA JÄVLA IPAD!
midsommar firades med min Pär å hans syskon med massa fölk i ingenmansland, dock bodde de miljoner knott där som åt upp mig. Så i två dagar har jag kliat hål på min hud, sköönt! Men kvällen va sköj med mat, tårta, chips, godis och körv. Kapp, mat fanns de gott om så de åt man ju vilt av, eftersom jag drack sprit så som vanligt äter man ju mer än vad man borde, för de är ju så gott med mat just på fyllan av någon konstig anledning. Håller dock inte med mig själv idag när jag är sober och känner att jag gått upp 10 kilo under denna helgen. Bra jobbat på mig själv. Så lördagen fortsätte ätandet då jag, Pär å Calle gick till MAX å svullade hamburgare och glass. Sen sov jag hela eftermiddagen, kul tjej. Idag jobbade Pär så jag överraskade honom med att städa hela lyan och laga en awesome broccoli,skink och fetaostpaj ! sen avslutade vi helgen med godis, så mmmm smal helg, inte alls. Så imorgon blir de att gå långpromme å börja äta hälsosamt igen.
Så nu fortsätter sommarlovet med jobb, tills vecka 28 iaf, då väntar en veckas semester med min Pärra, Jimmy kommer hem och dop för min lilla unge Filip :)
Hejhoppgalopp!