torsdag29dec

jullov är ju aldrig fel, pluggar man då vilket man borde? näääjje, knappast :(

danföredopparedan jobbade jag på hok hela kvällen. julafton firades hos mormor. juldagen jobbade jag hela dagen och när jag slutade vid 22 stack jag med carro å zara till stan å minglade lite. i måndags va jag barnvakt åt mina kids och sen på kvällen träffade jag pärra. i tisdags hade han å jag en slapp dag och spenderade hela kvällen framför tvn och prison break, betade av fem avsnitt och sen 2 avsnitt i ondags morgon. igår va jag med emelie på stan och sen frös vi så mycket i regnet så vi stack till kaffe paus och käkade sallad och fetaost! yummie!!
sen mötte jag upp mammi på asnusk och strosade lite.

åsså är vi här nu då, idag har jag bara tränat, färgat håret och bakat med mamma. ikväll ska jag bowla med lite damer och imon ska jag till nässjö och träffa linda och hennes kids. så ja, lovet kan spenderas utan plugg tydligen! får ta tag i det nästa vecka, verkligen!!
min nyår blir ju som sagt på lovelie hoook med min mallemallesson som förövrigt flyttar idag till vetlanda :( !!

torsdag15dec

hejhallåochgoddag!
9 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp! eftersom de iof bara blir jag, mamma och pappa i år så blir de ju inte så många att handla. vad köper man till sina päron ?!

denna veckan har de varit plugg, träning och mys typ! en ganska bra vecka må ja säga. nu har jag tagit helg från skolan och går på det jag tydligen gör varje helg numera, jobb på hok! julboooord är löövlie, inte! på lördag ska jag dock vara ledig å gå på inflyttningsfest hos becka med emelie, looking forward to!

funderar på vad jag ska önska mig av mamma och pappa, vad är årets julklapp, eller mera vad vill jag ha ?!

även nyårslöften ska de börjas spinna på ju, ska fira min nyår på hok å jobba med malle och ida, så får kyssa nån av dom vid 12 slaget ! tänker väll fortsätta hoppas på att prinsen i alla sagor som slutar så jävla lyckligt springer in på herrgården och tar mig med storm, troligt troligt !

jusste ja, deeee viktigaste som skett denna veckan, VG VG VG VG på tentan ! 26/30 poäng och ändå är man inte 100 procent nöjd, va är mitt problem ?!

nu ska ja sticka å jobbe, en liten update va la på tiden antar ja ! pusss