jag kommer kämpa för vår kärlek.




en vecka i sol har blonderat mitt hår lite till, och de gillas.

therese är hemma :) idag börjar jag jobba på de nya jobbet, och de ser ut att bli en heldel tid som kommer spenderas där framöver. jag som saknar david redan!

jag vet inte vad det beror på.



jag kan inte leva utan dej, för om jag inte har dej vet jag inte vem jag är. jag behöver dej nu och föralltid.

vem ska de bli?

i morgon ska jag tacka ja till en suveränt fin lägenhet, uberbart! och på torsdag sticker jag till kalmar och super ner mig bara för de är midsommar och för jag är utan pojkvän, kanon ju tänker ni!

MENINGSLÖST!

vart går du när du är ensam?


vad vill du ha ifrån mig?



min vecka/helg;

ja herregud tänkte jag skulle uppdatera er lite på vad som händer. men nu när jag sitter här har jag svårt och tänkta ut vad jag gjort hela veckan. måndags va ja la fan ledig och då va jag och david i jönköping och shoppade lite. en klänning som jag faktiskt andvänt i helgen :) örhängen och armband, och sen super mega bra rakapparat som va dyr men som jag velat ha länge. sen har lägehetsletningen gått vidare, ska titta på en på tisdag och ringa på den i morgon. så hoppas på att få en snart! sen har veckan innehållit massa jobb på hok som vanligt, dock varit en riktigt lugn vecka. tränat som fan och kan stolt säga att jag jobbat 4 ggr denna veckan OCH promenerat 6 av 7 dagar :) riktigt gött faktiskt. är så på g och ska fan få den där super bodyn jag drömmer om ;) haha! lycka till te mej måste jag säga menmen. fredagen innehöll jobb till 16 sen vart de solning och seeen åkte jag anna och matilda in till jensens och käkade så jävla god mat. älskar deras kyckling! hade en sån lycka att min nya upptäckt hanna jobbade så hon bjöd på glass, ett jippie till henne. vi satt där på jensens ett bra tag och hade så sjukt trevligt måste jag säga. gå ut och bara käka och umgås är riktigt underskattat. vi tog oss igenom middagen ÄVEN utan en ända droppe alkohol och hade de förbannat bra. sen kom emma och hälsade på. middagen slutade med att emma och jag fortsatte ut på stan, blev sugen på dricka men hade lovat köra hem david och pelle. så nykter som ja va tog vi oss in på twin city där lillebror nu mera jobbar och äger sönder stället. emma tog en cider och vi satt där i kylan och mös. tyvärr försvann mitt humör pågrundav massa dumma saker jag lipat över hela veckan så blev tillslut att jag åkte hemåt vaggeryd. packade en väska för att sedan IGEN bege mig till jönnet och hämta upp två fulla små pojkar. vägen hem till eksjö va mörk och jobbig då david inte kunde sluta tjata och ringa fylle samtal. lördagen sen skulle vi åkt och kolla på kungliga bröllopet med david mamma och syster, men en bakis kille gjorde att vi stannade hemma och kollade på de på tv. vilket jag inte lipade så mycket över men hade varit lite soft å va där och se de live. viktoria måste varit den lyckligaste personen på jorden och ja blev riktigt avis på deras ärliga och fina kärlek till varandra. låg iaf i soffan LÄNGE och slumrade nog till lite, men sen blev de biobiobio med davids kompis med tjej. såg killers och den va svin kul, kutcher är den snyggaste killen jag vet och hade jag haft en sååån kille hade jag aldrig släppt taget, shiiiiet!

"I depend on her, sir, it's not the other way around"
ur filmen och något jag verkligen tog in, att man kan påverkas så av både musik och film är otroligt.



idag söndag gjorde jag och david en utflykt till lönneberga och tittade på emils hus och bullerbyn. så nu har man sett var de filmerna spelades in. sen åkte vi hem och spenderade resten av dan i soffan tills hans mamma kom hem och bjöd på jordgubbar, me like a lot. kom hem runt halv åtta tiden och ringde emma som hängde på ut till hok där hon jag och alla 1000000 knott spelade lite golf :)

de va den veckan de, fyra dagar kvar på hok och sen är de midsommar som står oklart om vad som händer då en pojkvän försvann. så vad händer nu?

i morgon är en ny dag, nya tag och nya tankar. ska försöka bli mer självständig och inte så svag är de tänkt. för ja vill inte va den som är beroende eller den som lipar så fort man får dissen, för min egen skull annars kommer de snart gå riktigt illa tror ja.

puss vänner. kom hem nu, de e fan dags!

kommer inte känna mig hel förrens du är vid min sida föralltid.

vänner&fiender! idag meddelande jag VD:n på mitt jobb på Hok att jag kommer säga upp mig på måndag. GAAAAAH! shiiieeet igår va jag och kollade in de nya jobbet som ligger nere på stan utmed Munksjön. och jag blev galet nervös, men ändå såå himla motiverad. så på måndag eller om de blir tisdag ska jag besöka min kära chef och berätta för henne att jag vill säga upp mig. galet känns de, mina snart fyra år på hok ska ta slut bara sodär. så om två och en halv vecka kommer jag befinna mig typ jämt i jkpg. kommer sakna anna och matilda som jag typ sett varje dag på jobbet. blir till att ta tag i mer kvalitets tid på fritiden nu. dock kommer jag närmre emma, och de känns förbannat bra. så önska mej lycka till och hoppas vi ses på mitt nya jobb SNART! :)

& min david. gränslös kärlek är vad jag känner. 2 år till utan dej kommer bli grymt jobbigt, kommer vi överleva?!

föralltid finns bara i sagorna!


love is my drug, is my medicine. stay with me honey, stay with me honey, stay with me

en leeedig dag :) lätt värt! städade gaderoben och provade mina kläder lite, behöver tränas lite mer här ja ;) haha! senn åkte ja te stan med sophie, handlade endast ett vax. mös på waynes coffee och hade en trevlig men regnig dag. hann även träffa bästa emma när sophie va på ansiktsbehandling. kvalitetstid med emma på hennes rast, lätt gött. sen vart de hem och direkt ut till hok för att vara barnvakt till wille och agge. fick sällskap av calle :) lätt trevligt! fick även ett gött samtal idag! WEHO!

allt som jag känner att jag måste säga, går inte förklara på något annat sätt. jag är hellre med dej, säg att du vill samma sak. du är vad jag saknar här, med dej vid min sida är jag inte längre rädd. säg att du känner som jag.



klippt mej (igen) som många säger om mitt hår som ändrar fägr och form hit och dit :) vad tycker ni? har inte bestämt mig om jag tycker de är för kort eller ej?!?!

baby its all I need, I miss your love, I believe in you



sanna har bal idag! ska försöka hinna. först blir de jobb i golfen och sen ska jag in till stan på interjuv. hoppas att idag är dagen då allt förändras, för jag pallar inte mer.