in paradise.

mina forsta tva dagar i thai har varit molningt och regningt. de lilla solen har varit framme hann man inte fa nagon branna. har dock redan borjat min shopping, jag som inte skulle shoppa massa. men jaja!

forsta tva natterna spenderades i ao nang, och nu ska vi fira nyar pa railay beatch, sa ska bo har till 2 januari. da aker jag, tessan och jennyfer till phuket.

men nu far fan solen visa sej, kan ju inte komma hem som en blek fis.

saknar min alskling redan.

PS. I LOVE YOU!

jag undrar om någon hör att explotionen inte stör ?



:) på tisdag !

haft en pretty good jul med min david & familjer överallt.
har resfeber & försöker packa, vilket går trögt just nu.


berätta för mig igen, hur ska vi kunna vara bara vänner?

hej!
4 dagar kvar tills jag lyfter och åker, sick!
känner mig lite tom dock just nu, gah. inget jobb längre!
idag börjar min jul, ska fira med familjen här hemma.
och i morgon i eksjö med david och hans familj.
första gången på väldigt länge som jag ska spendera nästan två hela dagar med david.
första gången på x antal år som jag inte jobbar denna högtid.



ses snart baby !


never alone, always alone .

resplanen:
Krabi över nyår.
Burma över en dag.
Vietnam.
Thailand sista två veckorna :)

full moon party på min födelsedag :)


älskling, du är en utmaning . Låt oss utforska dina tallanger .

hey!
fyra dagar kvar tills jag slutar på rydbergs bar och matsal.
elva dagar kvar till julafton.
fjorton dagar kvar tills jag lämnar sverige.

åh herregud vad tiden går fort. fattar de inte. för fyra månader ungefär flyttade jag till jönköping. nu är jag påväg hem till mamma och pappa igen och ska ut i världen och resa. och det är de bästa och största beslut jag tagit i år känner jag just nu. så den 27 december börjar ett äventyr av dess like. och då kan vad som helst hända. just nu har jag lixom ingen aning om vad jag ska jobba någonstans efter resans slut. men de får helt enkelt lösa sig. får i värsta fall bli bonde och jobba hos pappi! haha. lukta kobajs och mjölka kor hela dagarna. hahah! äsch, vi får se. en sak är säker iaf, jag ska RESA MED MIN UNDERBARA TESSIE. fan vilken bra känsla de är i magen. lämgtar ihjäl mig tills jag är framme och kramar om damen där nere i värmen. nyår ska firas på krabi tror ja de va. OLALA!

idag har jag varit ledig, efter typ 14 dagars jobb i rad va ja ganska värd de va?! så har packat upp alla mina kläder här hemma på landet i gaderoberna på mitt gamla rum. nästa vecka ska vi ta hem mina möbler. det finns lixom ingen återvändo nu :) har hälsat på daniel lavesson i hans hus också idag. bakat knäck som blev godis!

i morgon ska jag nog göra stan med Emma, behöver något snyggt vitt till festen på lördag. vita kläder annars kommer du inte in. sen lite jobb i morgon kväll. sen lite jobb onsdag lunch. och sen lite eksjö och MASSA davidos tror ja. veckan so far typ.

KAN INTE FATTA ATT JAG STICKER SNART.
jag kommer inte sakna ett skvatt här i kylan,
bara David <3

det finns dagar det kan göra ont att se dig ramla .

tänker och tänker :( de finns inte !
igår jobbade jag på hok, och alla platser där fick mig att tänka på er hela hela tiden.

cajjobajjo, sista gången jag såg dig va på rännet och igår såg jag dig framför mig på samma plats som jag sist såg dig där.

som i en film, visst är det skönt att ha det så. för man vet ju vad som pågår men inte hur de slutar .


du gör mig hel .


hon lämnade ett leende på vår jord, som en sol som värmer oss .

att tre människor i min närhet skulle försvinna över en natt, att jag skulle få ett så hemskt samtal, nej de kunde jag inte i min vildaste fantasi tänka mig. det som hänt är så tragiskt, och jag vet att jag inte är ensam om att vara ledsen och tom. det går inte en minut utan att man tänker på er. vi kommer sakna er så kära vänner och arbetskamrater.

och jag minns sista gången jag såg er, och jag fattar inte att det skulle vara det sista jag sa till er.

vi ses i Nangijala !

det betyder allt att vi två har varann, jag älskar dig .



hejsansvejsan :)
ligger här i min säng i min lägenhet i jönköping.
och så här är läget; jag har sagt upp min lägenhet, jobbar fram till jul på rydbergs bar och matsal, har nästan tömt min lägenhet på prylar & är i full gång med att planera inför mitt livs största & bästa resa som går av stapeln den 27 december. jag ska då sätta mig på ett flyg ner till thailand och underbara tessan kommer stå på flygplatsen i phuket och möta upp mig! sen börjar de ljuva livet, ska leva backerpacker liv i cirka sex veckor, sola, bada och verkligen bara tänkt på mig själv. kan inte bli bättre.
allt började med att tessan fråga om jag ville komma ner en vecka eller två till thailand och leva loppan med henne, och i flera veckor har jag tänkt och tänkt och tänkt. och i början av veckan så bara körde jag, bokade flyg ner, sa upp min lägenhet & sa till jobbet att jag drar.
och jag ångrar just nu ingenting! det är inte de att jag inte gillade jobbet, det var/är helt okej lixom. men bara tanken varje dag på att jag går till jobbet och kommer hem till en tom lägenhet, att jobba varje helg & att inte "leva" har varit tufft de senaste halvåret, eller snarare året. jag känner mig riktigt felplacerad på denna jord på någon dumt sätt. de som jag trodde va mina vänner känns som om de inte existerar längre. david är en upptagen man som just nu har inget annat än plugg och jobb i huvudet, vilket jag förstår!
så någonstans där är jag, och bara känner mig misslyckad!
den har resan som inte är så långvarig men ändå så värd all uppoffring, känns som om jag på något sätt ska försöka få bitar på plats.
för vad vill jag? jag har ingen aning.
att träffa tessan ska bli toppen, när jag bodde med henne en månad i england va sinnessjukt bra, att ha en person nära som man verkligen gillar och bryr sig om varje dag är så härligt, det ger så mycket glädje.
och david, åh min david. att inte kunna prata med dej varje dag, så som vi lever just nu. så många telefonsamtal, så många saknade minuter, timmar & dagar efter dej. det är sjukt. du behöver inte mej så som jag behöver dig, men jag är galet beroende av dej. och de gånger som de varit riktigt dåligt och emellan mellan oss, det finns inte en ändå gång jag dagen efter ångrar allt och bara saknar dej. visst vi vet inte var vi kommer stå om ett år, eller ett halvår, eller ens om två månader när jag kommer hem. men jag önskar med hela mitt hjärta att vi klarar den långa tiden tills vi kan någon dag förhoppningsvis bo tillsammans. och vara vi! jag älskar dig med allt, du är allt, förstå det. please dont leave me !
nu undrar man ju också vad jag ska göra när jag kommer hem, yes! det får vi helt enkelt se! har lite planer och backups, men det blir att ta tag i sen, nu ska jag bara leva.
familjen har bestämt att vi i år skulle lotta vem man skulle köpa julklapp till, mest för att lillebror inte hade pengar till massa presenter och ingen riktigt orkade lägga tid på de. så jag ska köpa till storebror calle. vad ska man köpa till en 24 årig kille som har det mesta?! sen ska vi också köpa 2 klappar för femtio spänn och köra någon lek.
och vänner, i år är första gången på år och dar jag ska vara ledig HELA jul och nyår :) SICK! nyår ska ju firas på krabi i thailand också, fan kan inte kännas bättre än just nu.
puss på er!


thailand !

27 december sticker jag till thailand och möter upp min kompis tessan :) sen börjar resan ! sen får vi se helt enkelt vad som händer, nu skiter jag iaf i jönköping !





då ska man bli sådär härligt snyggt brun igen :) WOHO!