onsdag30nov



skämtar ni med mej eller är de verkligen december i morgon?! herregud! jobbet gick bra igår, har dock så förbannat ont i min högra handled att jag förmodligen kommer haverera den snart. nu har jag skrivit om min hemtenta lite till, ikväll ska den va klar! selma ligger här och gosar i "sin" stol som hon verkar tro, ligger där varje dag och myser/slappar. att katt, de skulle man va!! nu ska ja ut och se om konditionen förbättrats med hjälp av min crosstrainer. löpning hejhej! sen ska ja bege mig till päron och flytta in där till lördag då jag jobbar på scandic imon och sen tomtevacka och utgång på fredag. helgen väntas jobb på hok, julbord, mmmm!

tisdag29nov

jahada! helgen försvann som vanligt. jobbade på scandic och de gick mycket bra. söndags va jag på asex med emma och kollade runt lite. köpte dock inte ett skvatt, tråk kläder överallt, eller så va de ja som kände mig ful å inte kunde tycka något va fint på mig. vem vet! hemtentan till fredag går väll sodär framåt. igår spenderade jag nästan hela dagen med pär och då blev ju inte mest gjort. idag begav jag mig till lager 157 och handlade lite "nödvändigheter" INTE! men shoppade billigt billigt så de va fint. "halva priiiiiiiis"! jeans, skjota, klänning, linne, halsduk, vantar och mössa blev de för mindre än 800 kronor. sen blev man bjuden på resan och maten, mmmmmm, smålänning som man är så tackar man ju för de. nu ska ja strax bege mig till hok och jobba lite granna, julbord it is. första ska ja nog åka och kolla om mina kids är hemma å pussa lite på dom, såååå herrå!

torsdag24nov

en månad kvar till julafton, och vi som inte ens ska fira jul! mina syskon har valt att överge boet och fira på annat håll och jimmsan flyger ju inte hem än, så de blir väl mys med mammi och pappi. hoppas dom skämmer bort deras "ända" barn på julafton då, önskedröm! 
taggar tenta imon, känner mig inte färdigpluggad, men får inte in mer i min skalle. Empati är att känna med någon, att ha samma känsla som någon annan, Sympati är att förstå varför någon känner som den gör. Reviersibelt tänkande är att kunna återvända till tidigare förståelse. Könsroll är den roll ditt kön förväntas ta av samhället. Könsidentitet är jag-bilden, när man som person vet vem man är. Att barn övergenerealiserar är att de sätter ett och samma ord i olika sammanhand, det gör dom för att de vill ha så få funktioner som möjligt för varje form. Förmågor imon den kognitiva utveckligen är lärande, kunskap och tänkade. Psykosocial fas är stadier i personlighetsutveckligen, jagets utveckligen, man talar om människans 8 åldrar.
igår jobbade jag på scandic. har varit där drygt en månad nu och jag trivs bra och dom är nöjda med mej. fiskade in bra med dricks, trots att jag stressade som en galning. eftersom de va hockey och dreamhack så va de drösvis med folk! så hemma runt ett tiden och därför va jag tydligen trött idag och stängde av mitt larm i morse, så jag sov till halv 12. 
nu ska jag träna på mina fina crosstrainer som ska göra mig reda för stranden 2012.

onsdag23nov

morsningkorsning!
ja men efter en månads bloggtorka gör vi en update! min lillebror har varit hemifrån i 6 månader nu, och ja jag saknar honom, hur sjukt e de! näda, inte är de väl de när man växt upp tillsammans och de bara skiljer typ 18 månader eller va de blir på oss. och ja, han är ju min lillebror, som faktiskt ställt upp för mig i livet. och som jag, trots hans lite kaxiga attityd ibland, är en mjuk kille som bryr sig! men han kommer iaf hem och hälsar på i januari lagom till min 22 årsdag (en liten påminndelse till honom). verkar som han stannar hemma i typ 6-7 veckor, kul!

skolan dåja! jo men än så länge har jag klarat av den, VG på hemtentan och G på tentan, och direkt efter att amn njutit ca, 1 minut av de så kör man på med nästa plugg inför nästa tenta och hemtenta. visste att plugget skulle bli hårt men grrr, gör ju inget annat än stressar mentalt hela tiden. så på fredag är de tenta i lärande och utveckling. Utveckling som betyder inre och yttre förändringar som pågår hela livet, typ! Lärande som betyder typ organismer som ändrar sitt beteende och där beteendet blir ett resultat av erfarenheter. Skinner, Piaget, Vygotsij och Dewey va gubbar som utvecklade olika teorier om hur vi människor lär oss som bäst. Piaget va en snygging! Emotioner är känslomässiga upplevelser som ger fysiska förändringar och yttre reaktionsmönster. Vi föds med grundkänslor som glädje, intresse, ilska, ångest, avsky och skam. Kreativitet är att skapa något nytt och vara påhittig. Intelligens är att vara smart och att då kunna lösa uppgifter utan förkunskap och tidigare erfarenhet. sug på den! undra vad jag själv är, är ju varken allmänbildad eller intelligent, hmmmm..
också till det som jag längtar mest till, min syster ska ha en kid! jag kommer vakta den med mitt liv, finns nog inget jag ser fram emot så mycket som detta. 1 april är de tänkt, tur att tiden går fort, men sen kan den sakta ner, för jag hinner inte tänka. knappt leva. att ta tillvara på speciella moment blir mer och mer viktiga ju äldre man blir, eftersom man blir så jäkla gammal så fort nu för tiden.
update av dess like! elinpelin jag saknar dej, hoppas du använder rejält med solkräm, australien är farligt har jag hört!