in my head




GAAAAAAAAAAAAAAH! ett år den, helvete! jag vill bara spola tillbaks tiden. elin matilda tessan lisa fia pauline alexandra. dessa brudar som gjorde en kväll till guld!

i morgon är de tredje gången jag serverar på fenixbalen på hok. jobbar då 7 till ca. 23 i morgon, fett med KATCHING i fickan! sweet och lite jobbigt. sen kommer lördag och om de går som planerat är de fet fest med min emmapenna m.fler! sen kommer söndag och då är de konfirmation som gäller för kusinen och senare de bästa med hela helgen. MIN DAVID kommer till mig, jag älskar honom gränslöst och förbannat mycket. klockan är halv tolv och jag är pigg som en tok och känner mej upprymd av något men jag vet inte vad. jag längtar till vackert väder och till min och emmas semester, midsommar som jag hoppas blir något trevligt och diggiloo som ska festas loss! att jobba mycekt nu gör mig trött och ibland nedstämd och ledsen för jag känner mej värdelös när jag kommer hem. men inte idag, idag känner jag mej lite förväntansfull. i morgon hoppas jag mitt nelly paket kommer. MASSA kläder som jag slängt pengar på, fett najs!

SNART KOMMER TESSAN HEM!!!!!!!!!!!!!
OCH ELIN OCH MATILDA EN SVÄNG, HÄRLIGT.

när jag väl bloggar då jävlar bloggar ja ;)

me and my baby.




jag och david åkte till borås djurpark i onsdags för att ha en tillsammans dag! de va mysigt :) och behövligt i detta stormiga fram och tillbaka förhållande, men jag kan inte få nog av min man trotts våra motgångar just nu. så jag kommer "keep holding on and be strong" för jag vet inte vad jag skulle göra utan honom i denna värld.

just nu som vanligt jobbar och jobbar jag, sen är jag hemma och känner mej ensam. ibland suger bara livet pung! har iaf bestämt mig för att söka jobb i fjällen till vintern, så snart dags att ta tag i de. idag är de fredag me och den ska spenderas på jobbet såklart! blir en dag med sjukt mycket, j-södra kommer och förrra året hittade jag och annapanna puddingar bland grabbarna, får väll hoppas de blir något att titta på i år igen.

sen blir de en ledig lördag, och den ser ut att bli lugn tyvärr. men söndag är de jobb igen och efter ska de vankas lite personalfest på hok, golfrestaurangen och shoppen, could be fun.

har inte hört av mina vänner i london eller norge på länge, sjukt dåligt känns de! ne nu ska jag allt ta tag i dagen (men har redan tränat, jej) jobb klockan nio, woopa!


keep holding on

har haft en bra dag. lekt med Emma och glidit runt i stan! hon gjorde även slingor i mitt hår som blev förvånansvärt bra ;) så nöjd! kommer henne närmre för varje gång vi ses tror jag, idag fick jag tillexempel reda på att hon har fyra syskon. sen har jag lekt bland mina kläder och hittat grejer och försökt kasta, men går dåligt, VILL INTE! min tv cpar och mitt humör går upp och ner som en bergochdalbana! villvillvill vara på gott humör, men jag vet ju inte vad jag vill med allt så därför går de som de går med de. vill rymma, men vet bara inte vart. tjattjat, I KNOW, men fan. HATAR mitt levnadssätt just nu. jobbjobbjobbjobb! men en sak är säkert, jag ska försöka att börja tänka på mitt eget bästa och ingen annans, de är inte värt de. hatar upptagna människor, dom som inte hör av sig och DEN som sviker over and over again. jag är en bitter människa, hahaha! men jag har inte hittat min plats än, så ska leta ännu mer och sen ska de bara va POSITIVPOSITIVPOSITIV madeleine. jag vill ha dom där nykära känslorna igen, fjärilar i magen och pirret i magen. jag ljuger, ofta nu förtiden, men mest för mig själv.

igår va krille och hälsade på, har ju gått ett halvår typ sen sist eller något, då brukar vi träffas. även om han hade fått fel uppfattning så va de trevligt. kul film som fick mig att skratta och massa prat om verkligen allt. han har aldrig haft ett serriöst förhållande och jag har haft fyra, han har knappt varit kär ( säger han ). resten är hemligstämplat, för nu ;) och han vet för mycket om mig!

pendlar mellan rätt och fel. jag är en ond människa, meeen har bestämt mej för att ha en sån jävla positiv vecka! ingen och ja menar ingen ska lyckas ändra på de, hoppas jag kan stå emot allt skit. JA SKA! ska träna som en jävel och jag ska jobba som en idiot! låter lockande, ja vet :)

no love is worth the pain
men mitt liv skulle suga utan dig!

ett helt meningslöst inlägg om ingenting. men va ska man skriva om då?

som sagt tisdag jobb 9-typ 18, onsdag 7-16 sen extra 18-23, torsdag 7-16, fredag 7-16 extra 18-23, lördag 9-18 och söndag 9-18!

imorgon hoppas ja se sanna på kvällen! sen hon skaffade pojk har ja inte sett kvinnan på länge. kryssningen sen sist, dåligt!

hear me as I say

jag älskar dej och jag har så svårt för att inte få se dej. men din röst gör de lite lättare att överleva.




jag tror de finns ett sätt som du kan älska mig på. jag går över eld och vatten för jag tror att de är värt de. men jag tänker inte be om ursäkt mer för min kärlek till dig mer, för allt jag gör är för dig. det finns inte tid för oss nu, vilket gör de svårt att hoppas och tro. jag är inte stark nog för jag är inte den som vill vara ensam. jag behöver din närhet varje dag och snälla ge mej lite uppmärksamhet så ska du se att även jag ska ge ensamheten tid. en dag ska du vara bara min och jag ska hålla om dig varje natt, jag ska få titta på dig varje dag och jag ska kunna visa dig min bra sida. för den kommer fram när jag är med dej, det är du som plockar fram de bra i mej, den jag vill vara alltid! vi vet inte hur framtiden ser ut, inte ens morgondagen. men att ta chansen kanske är rätt, visa mej att det är värt att vänta på vår tid. för annars vet jag inte om "oss" finns kvar. och jag tänker inte be om ursäkt!

world spins madly on


none but ourselves can free our minds.





Yeah, sometimes I’m blind
I’m just out of my mind
Baby, I’m the worrying kind

how will you feel when there's no one?

Feeling the moment slip away
Losing direction, losing faith