mår oförskämt bra idag .

NYTT LIV VÄNTAR!!!!!! WOHO! förändring är bra just nu. YEEEHAAA!

sa att jag var vacker, la sig i min säng och kysste mig .

10 månader och 7 dagar. kan ni räkna ut vilken dag vi officellt blev tsm?




julafton 2009



jag älskade dig först .

nu ska ja piskas på gymmet, redo !

en kärlek .

Alice Hagenbrant - One


sveriges nys idol. grymt bra tjej, hejja!

bokat 20 min massage på rosenlund tsm med min baby på söndag. ingår även relax så vi ska mysa och pysa hela dagen! åh vad jag längtar. lär inte hinna ses förrens på söndag heller eftersom jag jobbar hela dagarna fram tills då. som jag ska längta efter din närhet.

din läppar, jag kan pussa dom hela dagarna om du så vill. du är så vacker och jag vill säga det till dej varje dag. jag ska aldrig tvinga dej att ändra dig. när jag ser ditt ansikte, finns det inget jag vill ändra på. för du är underbar, precis så som du är. och när du ler, stannar hela världen för en stund och bara stirrar. för du är underbar precis så som du är. precis så som du är. du är underbar. precis så som du är.


och när du ler, stannar hela världen och bara stirrar för en stund .

bruno mars - just the way you are

hej och god morgon !
precis hemma efter att vandrat från jenny. gick dit igår och glodde på idol och snackade massor, sen ville jag inte gå hem. så stannade kvar och gjorde henne sällskap i natten. båda hatar ju att sova ensam, så var nog en bra idé att stanna där. helgen flög förbi med massa jobb på herrgården. jobbade 12 timmar i söndags och måste säga att jag hade ganska kul. i lördags jobbade jag 7 till fyra och sen åkte jag hem till wissinger och mös lite med barnen och sen hem till mamma och pappa och hälsade på. drog efter de hem till jkpg och gick till kaffe paus med emma och drack te. sen blev jag tokig av att inte sett min man på en vecka så åkte till eksjö och spenderade natten där. du gör mej hel david, bara din närhet får mej att andas lugnt igen.
sen vart de ju måndag igår igen och jobb på studion. hade ingen energi men de gick bra ändå. sen hem träna lite och sen som sagt gick jag till J!
började en detox kur igår, så nu ksa kroppen min bli ren och fin! dricker en piss äcklig reningsgrej på morgonen och sen en kopp varmt vatten med citron, linolja & ingefära. smakar ännu mer skit så känns som om att eftersom de är så äckligt måste de ju vara bra. sen får man bara under dessa sju dagar jag kör endast käka veganmat, så igår va jag på ica maxi och köpte massa veg färs och skit. så sju dagar, omg!
i morgon ska jag även fixa gymkort på friskis med kimmie, hon ska få mej i form till jul är de tänkt. så heyho nu kör vi!
duschen sen workwork! ska på något möte ikväll, ingen aning om vad de handlar om så ska bli spännande.
och i morgon får alla hålla tummar och tår för jag behöver de, TACK!
overandout!

så mycket man kan göra och borde och vill .

ont i magen idag .



just nu vill jag inget hellre än vara hos david, saknar mer än mycket. saknar tillochmed mer än SJUKT mycket. känner mej förbannat ensam idag, dumt!

hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar .



sådärja! från blond till lilarödbrun, det betyder att det är höst. eller? vad tycks?

jag älskar att du ljuger .

Eminem – Love The Way You Lie (feat. Rihanna)


snart kommer en bild vänner, get ready !

drömmer mig långt bort just nu .



ta mig härifrån .

om det inte är för alltid, om det bara är i natt . så är det fortfarande det bästa, det bästa .


och jag var fast i mitten .



jag tvättar för första gången i mitt liv typ . än så länge verkar de gå bra iaf, inga rosa kläder och inga mini tröjor än iaf . ska snart ner och kolla andra omgången och se om jag klarat de även denna gången . jobbat fyraochenhalvtimme idag på studion . handlat nödvändigheter och nu som sagt tvättar jag . funderar på om jag ska köra lite på min crosstrainer eller inte idag . lutar åt att de ska bli av iaf . ska nog sova tidigt idag också, men bara kanske . städade som en galning hela lägenheten igår, tre timmar tog de att damma, dammsuga, torka och flytta och dona, diska . riktigt glad att jag tog tag i de . så snart har jag också tvättat upp all tvätt . by the way hatar att vara ensam i lägenheten, tråkigt de blev när min D drog hem till eksjö efter helgen . men de va en bra helg . love you hun !

Salem Al Fakir - Astronaut

nu lyssnar jag på salem, mest för jag älskade filmen i rymden finns inga känslor som denna låten va med i :)

du kommer aldrig bli min .

en morgonpromenad som va behövlig, har varit riktigt trött denna helgen. känt mig svullen och riktigt nere. höstdepp? vädret va inget att klaga på i morse, vättern va så fin i förmiddags solen. dags att duscha och sen sticka ner och göra ett kort pass på studion. sen hem och tvätta lite, högen med tvätt is to big nu. sen ska ja träffa emmis och vi ska nog gå en långpromenad. vi är på gång ! tror ja, vill jag, hoppas jag.

Ellie Goulding & Erik Hassle - Be Mine [Robyn Acoustic]


en låt jag just nu inte kan sluta lyssna på !

saknar dej vännen, tänker på dej ofta, riktigt ofta !


det är en bra sak att tårar inte syns i regnet, jag lovar att inte klanta mig igen .

försöker väll blogga lite igen då för att visa att jag lever & för att skriva av mej lite.

hade en tuff helg med sjukt mycket jobb. gick från studion till hok både fredag och lördag. va hemma runt 3 tiden både fredag och lördag natt. hade lillebror på nattligt besök så kände mig inte ensam vilket va skönt. söndagen blev de upp åtta efter 4 timmars sömn och åka till eksjö, plocka upp david och bege oss till örebro. hade en intervju där för sälen jobb i vinter. kändes helt okej va dock dödligt trött, får veta inom två veckor om dom hade jobb till mig. både vill och inte vill, mest vill. men måste bara våga, vilket jag tror ja gör. lägenheten och jobbet jag har nu håller mej tillbaks lite bara. men känns inte som om ja vill bo här ändå på ett sätt. vill bo med david, vilket jag inte kan förrens om minst två år för han pluggar i vimmerby. vill dela vardagssysslorna med någon, kommer hem efter jobbet till någon. jag vill ut och resa, om jag hade en resekamrat hade jag stuckit nu. jag vill plugga, men vet inte om jag är redo än. det finns så mycket jag vill göra, förstår inte varför jag håller så hårt i tyglarna istället för släpper taget och bara rymmer härifrån. får jag jobbet i sälen väntar en hel helg i sälen i oktober där man lär känna alla. får ja de åker jag på den och känner på hur de känns. åh vad jag hoppas samtidigt som jag inte vill få de, för ja vill inte tvingas välja på något sätt. jag vet att jag är en ganska sorgsen person, men jag har inte hittat min plats på jorden. så snälla kan inte jag bara få ett riktigt bra samtal snart där jobbet är mitt. fyra månader i sälen känns så sjukt rätt just nu, sjukt sjukt sjukt. i söndags va jag och min lilla bror på bio med adam också. i rymden finns inga känslor, va nära på att börja gråta för snyggingen i filmen va så cp snygg och charmig och när han grät va de inte långt ifrån tårar. har märkt att jag den senaste tiden nästan gråter direkt när de är sorgligt på tv, varför? förra torsdagen va jag och några från gamla klassen på idas skola och käkade, åt lax. svin gott och galet trevligt sällskap. slutar aldrig förvånas över gamla hrintare. vi hade något speciellt minnsan. i morgon ska jag sova tills jag vaknar, första gången på länge. sen ska ja springa en runda för att efter de bege mig till min underbara kille i eksjö. ska pussa på han så han kvävs. saknar honom 24/7 just nu. känns ganska bra ändå att veta att nu vet att han är den jag vill ha. var jag än befinner mig så ska ja bara va med honom, om några år kommer vår tid och då ska vi bo tillsammans. så är de bara & så ska de va. de ska ja se till. du kan inte lämna mig nu baby!

bilder från stadsfesten.



salem al fakir



calle moreaus



eric saade



darin



sanna och mattias :)



nykter helg? NOOOT!

avslutar dagens inlägg med en bild på min pussis, min david.