när jag ändå är ensam, vad spelar jag då för roll ?


Jag med brutna vingar och svävar sig bort från ingenstans .

mest av allt ska de bli så skönt att slippa känna mig så besviken på dig för ett tag. men mest besviken är jag på mig själv.

allting har förändrats men du finns kvar .




såhärliggerdetillvänner!

sen i torsdags morgon då jag vaknade med värsta halsont, hostan och massa snor i hela näsan så har jag inte jobbat. och måste säga att de känt så galet skönt, hela torsdagen och nästan hela fredagen låg jag i min säng och bara tyckte synd om mig själv. fast ändå njöt jag av att ligga där, slippa gå upp och se på de äckliga vädret eller gå till jobbet. fredags kvällen gick jag hem till emma och hade idolmys, vännen lagade soppa. när jag gick hem va de snö på baken (på vissa ställen) kändes lite juligt. längtar till jul, familjens tid & paket såklart. dock har jag inte köpt en ändå en. lördag morgon gick jag upp extra extra tidigt och tog tåget till min sjukt trött pojkvän. hade en heldag med min man, sov som en prinsessa vid hans sida! dock vaknade jag med nackspärr idag. tog tåget hem till mamma och pappa i morse. visade sig att alla va hemma, lillebror, storebror med tjej & syster med man. så hade family dinner och efter de bjöds de oxå på marängswiss. måste säga att jag har varit så onyttig (höll på skirva onykter) på senaste tiden att jag känner mig som en redig fettknopp. inte okej! men ett senare problem, just nu hostar jag för mycket för att träna. dock ska ja se på biggest loser finalen i morgon och så motivation till att get skinny. kvällen har spenderats hemma hos jenny med räksallas, chips & ensam mamma söker (ett av mina favvo program) i morgon måste jag jobba igen, sånt är ju livet i detta ekorrhjul. men innan jobbet som börjar kl. 18 ska jag åka med emmis hem till hennes mamma och va hundvakt :) åh småhundar som jag vill ha är de också. snackades om pepparkaks och lussebullbak också. pretty good heldag med emma. me like!

säg något vänner där ute i världen, lever ni?!

helvete de är snart jul :)

du får aldrig lämna mig.

missade fia&annas 20års partaj i helgen. hade sett fram emot att träffa lite gamla godisar, menmen.

hejdå!
.

vet knappt ut eller in, jag fattar ingenting .



sådärja! sitter vi här igen, måndag och ledig. jobbat hela helgen! i fredags slutade jag redan vid 9 så stack bort till studion och kollade när lillebror stod i baren och jobbade. jenny kom och träffade en arbetskamrat ifrån hok. så hade en trevlig timma. sen kom min david, underbart. på lördagen åkte vi och hälsade på barnen på hok och sen handlade vi lite på coop. kl 16 började jag jobba igen och kvällen va as jobbig. massa folk och rörigt som vanligt. igår va de ju farsdag me, så massa folk. vissa gäster vill jag bara kasta maten i knät på och hälla drickan över huvudet. idioter som tror att en servitris inte är en människa. nej henne kan vi gnälla, tjata och tracka hur mycket vi vill. IDIOTER! sen kockar, BAAH. måste man tro att man är smartare och bättre än en servitris bara för man lagar mat. men nej mina vänner det är ju vi som springer på golvet som får ta all skit om köttet har fel stekgrad, om maten tar för lång tid och om det smakar röv. men nej då är de ju vi som är idioterna i detta sjuka drama. ibland hatar jag mitt jobb! (men inte alltid såklart.)
nu ska ja sticka till tåget och åka till min älskade man, älskar dig mer än allt annat .


jag vet vad som pågår, men inte hur de slutar .



dags för lite jobb. hunnit med både träning, långpromenad & emma !

inte sugen på jobb alls .

vem ska jag tro på när allt är så här?




från i lördags!
ah tja.


snälla låt mig komma tillbaks till ditt hjärta .

HEJ!

har jobbat hela helgen som vanligt. i lördags va jag ute med matilda flodin. igår jobbade jag och de va den längsta söndagen någonsin, jätte lite gäster och segt som bara den. idag jobbade jag endast 2 och en halv timme för de va så lite folk idag me, inte bra de här. så nu ska jag snart möte upp Jenny och vi ska nog ta en fika. jag ska nog bara dricka te, för ja nu börjar byxorna snart bli för små här, och det är inte okej. tog mig en timmes promenad i morse, så de ska förhoppningsvis vara första steget till att ta tag i de här nu. förkylningen börjar försvinna, lite ont i halsen än :( men som sagt en fika med J och sen ska ja nog åka till David i kväll och sova där, i morgon är jag ledig och börjar inte jobba förrens på onsdag kväll. så ska nog tillbringa min ledighet i Eksjö, så jag slipper sova ensam.

PUSS!

ett år försvinner utan ljus .

förkyld, röda ögon, ont i halsen och snuvig.
inte okej helt enkelt.
smider nya planer.
saknar david. 
dags för jobb!

så ser dagen ut !


jag ångrar ingenting .

haft riktigt 2 riktigt givande lediga dagar. tisdags åkte jag hem till vaggeryd till mamma och pappa. gött det är att komma hem ibland, verkligen! onsdag morgon väcker mamma mig kl 6 och jag kommer inte ur sängen. DÖD! så halv 7 tvingar jag mig själv upp och vi kommer iväg. en heldag på Ullared med mamma PLUS fem miljarder andra shoppinggalna människor. fick inte så mycket handlat som jag trodde, hade ju laddat kontot. menmen. på MQ outlet fick jag göra mig av med lite pengar på ett par Levis Jeans, BB trosor och en super svart klänning. också ett par nya fest skor blev de på scorett outlet. sådärja! sen kliade de inte så mycket mer i fingrarna. hemma vid fem och jag snodde M&Ps bil och åkte till hok. hälsade på mina kids & på vägen hem svängde jag in till Krille Bäver som precis nattat sötnosen Hugo. blev sittande där till halv 10 och pratade om allt. idag körde mamma hem mig och vi gjorde ett besök på City Gross som faktiskt va överraskande bra varuhus tycker ja. sen har jag städat och tvättat hela dagen. Älskar att ha nya lakan i sängen, disken diskad, dammat & dammsugat. REDIGT! sen gick ja en snabb runda, är fortfarande förkyld, jag som verkligen MÅSTE komma igång med träningen. jaja! hinns la me nån gång de me. nu ska ja snart bege mig mot Juneporten och hoppas på tåget mot davidos. varför sova ensam typ?




för vi ska dansa hela natten lång, tills våra fötter inte bär oss mer .


alla saker som jag känner att jag vill säga, kan inte förklara .

sådärja. jobbat två dagar och så är man ledig två igen. skönare än skönast. en vecka sen jag uppdaterade så en snabbgenomgång. jobbade typ måndag till fredag, plus lite utgång och club caj på karlssons på torsdagen. lite jobb på fredagen, massa lunch. sen slutade jag klockan 15 och trodde mannen skulle kommit, men han vägrade så tog på mig den lilla svarta och gick ut med grabbarna danielsson och freddan i stället. dansade som aldrig förr och hade skit kul. i lördags kom sen min efterlängtade kille och vi låg i soffan och HELA dagen. love it! söndag tog vi en tur på asnusk och de blev inte så mycket inhandlat för min del. sen åkte vi till Eksjö och la oss i den soffan :) är cp förkyld så de va behövligt. dock är ja jätte dålig än :( så nu har ja jobbat måndag och tisdag, klämde in lite Jenny igår, lagade mat och kollade tv. sov där, brukar sluta med att jag inte orkar gå hem. yes och nu ör klockan fyra snart och jag ska byta om och så sen sticka hem till mor&far. i morgon ska jag och mamma till Ullared och trängas och köra lite kundvagnsrally. kanske inhandla lite julklappar. ja sen är de ju snart helg igen ;) TIDEN GÅR FÖÖÖR FORT!

11 månader baby.