tell me all you need and I will try, I will try. I´m going to love you more than anyone and I´m going to hold you closer than before.




kärlek.


nu ska jag få upp mamsen och gå runt hjortsjön! Puss

.

I ain't gonna be just a face in the crowd, you're gonna hear my voice when I shout it out loud.




you’re the owner of my heart, always close though we’re apart, you´re my heart, my soul, my reason. you´re my world.



i morgon ska jag nog på maskerad, det hoppas vi på i allafall :)



it never felt so good, cause I can feel it coming over me, I wouldn´t stop it if I could. when love takes over, you know you can´t deny.

fredagskväll. färdig solad och simmad. hembakad pizza och lite mörk choklad i magen, såja. snart ska jag gå ner till min sannis och titta på idol. las vegas tema. min david har åkt hem till eksjö för han ska spela handboll och festa i morgon. blä tycker jag som måste vara utan honom hela helgen. men hoppas på fest i morgon så jag får annat att tänkte på än att sakna min baby. han är så mycket allt och jag ångrar inte en dag med honom. känns så härligt att ha haft honom vid min sida i snart 4 månader. sen är det ju också 24 dagar kvar idag tills jag åker till miami. planerna är ju som sagt att komma hem om sex månader och köpa hund och bo med min man.

nu ska jag gå till sannapanna lovelie och glo idol. Puss

.


speak no feeling, no I don´t believe you. you said you only meant well, but you don´t care a bit.

vet inte om det är en höstdepprition som gör mej så här uttråkad, ledsen, sur, nere, ja nästintill förbannad hela tiden. vill ju inte må så här men något gör mej så grymt omotiverad. de återstående 27 dagarna till jag åker ser ut att bli grymt lååååånga dagar om jag ska må som jag gör. kan inte någon säga mej vad jag ska göra för att må bättre och få motivation till något.

.


don´t wait for me, I´m not the one.

för jag är nog helt enkelt inte på rätt plats.

.

baby we´ve come a long way. I hope and I pray that you believe me when I say, this love will never fade away. you are the best thing ever happened to me.

biljetten är betald. resväska sökes nu. 28 dagar kvar. jag är galet trött idag. jag vill inte städa mer i klubbhuset. om två, tre dagar slutar jag på hok. snart är jag arbetslös. men som sagt om 28 dagar sticker jag ju. sen får vi se när jag kommer hem igen! och just nu vet jag inte vad jag kommer sakna, skrämmande men sant.

.


I like the feeling you´re giving me, just hold me baby and I´m in ecstasy. I never felt so in love before, just promise baby you´ll love me forevermore.

jag drömmer om att vara din förevigt. 29 dagar kvar, men hjärtat lämnar jag hos dej. för det är bara dej jag kommer längta hem till. kärlek baby!

.


but what sense does it make when I feel lika a fake, baby, I'm the worrying kind.

ensamt och på jätte dåligt humör!

.


I am only human, living, dying, just like any fool who ever breathed.



på mitt kylskåp hänger min biljett till miami som jag och bästa mamsen varit och bokat idag. 23 november till den 17 februari är riksken noll att man stöter på mej i lilla fjuttiga vaggeryd. jej!




såklart handlar man alltid sån man inte hade tänkt när man åker till stan. idag - ett super läckert nagellack som mycket tjusig ögonskugga på HM! också två leggings och en tröjja på bikbok, på rea, lovelie!



-resultatet- av nagellack och färgning av hår. nöjd! :)



dagens muffins bak. 

Nutella & Geisha MOOOFFINS!

3 ägg
2 1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 krm salt
1 påse Geisha

Frosting:
200 g Philadelphiaost
1 burk Nutella

Dekoration:
1/2 Geisha på varje

Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och häll i mjölken i det varma smöret. Häll detta över äggen och sockret. Blanda i mjöl, bakpulver och salt.

Innan du sätter in dem i ugnen bryt ner en Geisha-godis i varje form.

Grädda i 175°C i ca 20 min tills de ser lätt gyllenbruna ut i färgen. Låt svalna under bakduk eller frys in snabbt före glasering.

Rör ihop en hel burk Nutella med en ask Philadelphiaost. Rör så länge så du får en mjuk och smidig frosting. Bred på frostingen, gör de lätt toppiga.

Dela en Geisha snett och sätt på cupcaken!

MUMMA!

.




I forgot to say out loud how beautiful you really are to me, I can't be without, you're my perfect little punching bag.

ledig dag. sovmorgon blev det såklart, skönt. så efter att dragit mej ur sängen vid 11 gick jag en timmes promenad. skönt höstväder faktiskt. mycket frisk luft och soligt. sen har jag inte gjort så mycket mer än fixat med min ipod, kanske kan bli lite roligare att springa nu med lite neeew music. sen har jag solat och simmat. snart ska jag cykla ner till min david. hur skönt är det inte att ha honom fem minuter cykling från mej då? as bra! heeeeeeeeyja!

.


if you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change.


saknar mys med lilla Ester :)



ser ut som madeline ska sova ensam hemma inatt. försöker komma på när det va senast jag sov hemma i min säng och jag kommer verkligen inte på när det va. haha. men man byter ju inte bort sina nätter bredvid david mot en ensam säng ute i skogen, så det kvittar ju när det var senast. men idag är han och spelar handboll i hultsfred och kommer hem sent, blä! idag har jag iallafall jobbat och sen har jag promenerat lite, skulle springa sen men blev ju dööööds mörkt, hatar höst/vinter. kallt, ruggigt och svart. blev en kväll framför tvn och nu sängen. lite one tree hill och så är kvällen räddad. men morgonpromenad har jag avklarat iaf och lite sväng innan idag, så rört på mej har ja ju, BEHÖVLIGT!



fiens lilla hund som hon snart ska hämta, jag är så sjukt avis. vill också ha en!

i morgon och torsdag och fredag är jag ledig. så ska slappa, fixa, träna, kanske baka något, förmodligen gå på bio och på torsdag köpa flightticket to the usa! nu one tree hill.

.

Chihuahua



när jag kommer hem från usa är mina planer att skaffa mej en liten bebis :)

.

you give me fever like I´ve never, ever known. just kiss me baby and tell me twise, that you´r the one for me.




mitt muffins race börjar nu. tänkte göra lite olika saker nu på dagarna då jag är mycket mer ledig innan jag sticker. så idag blev det chokladmuffins med choklad fyllning. man har ju en lillebror och en david som är glad i kakor. idag också en storebror hemma på besök som jag vet är galen i gottigt. får väll ha dom som omdömme ifall jag lyckats göra något bra. 


Chokladmuffins med fyllning

100 g smält smör
2 ägg 
3 dl socker
1/2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
1 1/2 dl mjöl

Fyllning:
100 g smör
2 dl grädde
4 msk socker
2 tsk mjöl
4 tsk kakao

Sätt ugnen på 160°C. Vispa ägg och socker pösigt. Smält margarinet. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt de torra ingredienserna äggblandningen. Häll upp smeten i formar och grädda muffinsen i 15-20 min.

Medan de är ugnen görs chokladfyllningen. Smält smöret och tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka ihop tills det tjocknar lite. Tag ut muffinsarna när de är färdiga och häll i chokladfyllningen. DONE!

.


lördagsmys med skrikande barn och en david



jag och david fick ansvaret att ta hand om ester, vera och alice igår kväll. och jag lovar, jag tvivlar på min mognad att ta hand om små barn. jag tappar lite smått tålamodet efter ett tag då de skriker efter mamma och vägrar lugna ne sej eller sova hur mycket man än bär runt på dom, läser bok eller nynnar. men när de sedan somnar och min david lägger lilla ester på magen och hon sover så lugnt. så finner men ju lugnet och en härligt känsla av ro. och då känner man ju klart att man vill ha barn, men absolut bara en liten plutt i taget.
söndagen har än så länge spenderats i lägenheten med enheldel tv, lite käk och slappismys med daviddaviddavid. så nu när mannen gett sej av och spela handbollsmatch i växjö så ska jag ta tag i dagen och springa en runda. sen blir de nog att kolla the movie "i taket lyser stjärnorna" och ha en mycket slapp söndag med sannananna.

36 dagar kvar.

.

you´r in the air I breath, you´r inside me and you´r beside me. with visions made of love. I´ll die in you´r arms

I WAS MADE FOR YOU.


tryin' to live without your love, its one long sleepless night. oh baby all I need is one more chance, back in your heart

YEAH IM GONNA BE RIGHT THERE!


I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night, let’s burn the roof and then we do it again.



morgonpromenader. jag har bestämt mej för att komma igång, mest inför min bikini som jag ska kunna visa mej i i miami. så jag har cirka 6 veckor på mej att komma någorlunda i form. så i två veckors tid har jag nu nästan varje dag innan frukost tagit mej en morgonpromend på sodär 30 min. lagom för att bli pigg inför jobbet har jag märkt. sen har jag också försökt simma minst två ggr i veckan och springa några gånger i veckan. an så länge går det faktiskt bra i allafall. så får nog bli en lite träningsdagbok här på bloggen framåt. matvanorna va de också dags att ta tag i. har blivit allt för många glassar i sommras och allt för mycket onyttigt på senaste. så nu är de kolhydrater och socker BORTBORT som gäller. frukt och grönt är vad jag typ lever på. och fil och youghurt då me. tur man är en liten kanin inom sej så man förhoppningsvis pallar trycket. så hej nyttiga liv nu kör vi stenhårt. fast så klart, lite mörk choklad är ju tillåtet ibland. det är ju så mums.

dagarna på hok börjar lida mot sitt slut nu också. jag har en ledig fredag lördag nu. sen jobbar jag söndag. nästa vecka har vi stängt tisdag till torsdag. så jobbar måndag, fredag - söndag. sen är de slut på hooook 09. och klubbhusets dream team maddline, mallor och annis säger hejdå för i år. jag kan inte säga att jag älskat varje minut på jobbet, men jag har i allafall haft en hyfsat bra tid där och kommit människor närmre. men det är faktiskt inte med sorg som jag slutar nu. när sommarvärmen försvann och människorna blev färre på hok, försvinner också arbetsglöden lite. så nu ska jag ha en månads ledig och bara ladda batterierna och förbereda mej för min låååånga resa till stora landet USA. just nu längtar jag faktiskt, ska bli skönt att göra något annat. även om det är ett stort steg att ta hand om så små barn är det ändå en sjukt najs upplevelse tror jag. och den jag kommer sakna är ju såklart min david. tänk om vi inte ses mer?

men i allafall till nuet, idag fredagen den 16 oktober är jag fet ledig. så än så länge har jag gjort min morgonpromend. tror det bli löpning snart och sen kanske lite solning och fixa lite. sen i eftermiddag ska jag åka ut till jobbet och bada bubbel med min sannis. bubbla och basta och tjata massa bajs med min brud. henne kommer jag så klart också sakna sönder. sen när vi blivit skrynkliga och svettiga ska vi (om vi hinner) åka och kolla handboll med min david och hans get. seeeen ska vi laga mat och glo idol. så ser ut att bli en bra fredag med massa fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

.

I know you someday will come back to me, and my world will be whole again.




we cannot separate ´cause you´re a part of me, and though you´re invisible I´ll trust the unseen.

om 43 dagar lämnar jag sverige och sätter mej på ett flyg, en 14 timmar lång resa till usa. där ska jag bo i ett hus i miami och ta hand om en 4 åring och en 3 månader bebis. om 43 dagar lämnar jag personer jag håller om varmast om hjärtat, vissa kanske jag ser igen om tre månader, andra kanske inte förrens om ett halvår eller så. 90 dagar i ett annat land utan min david. 12 veckor utan vänner som jag nästan pratar med varje dag. 3 månader utan min underbara matilda. om jag skulle säga att jag inte har resfeber, vore en lögn. men om ja sa att jag inte vill åka, skulle jag ljuga. för såklart vill jag åka. vaggeryd är en stor fet bubbla där det förtillfället inte händer någonting. jag är obekväm med vem jag är och osäker på det jag tror mej tro på. och jag tvivlar ibland på människorna runt omkring mej. och om jag tvivlar på människor jag säger mej älska, är det då vart att ge allt för dom? hade jag inte haft min david att kramas och pussas med varje dag hade jag inte stått ut en minut här mer. om jag inte hade haft min matilda att prata med varje dag hade jag inte klarat av denna trista håla längre. om jag kommer hem om ett halvår så vill jag ha förändrats och jag vill att jag under min resa kommer på vad jag egentligen vill. min resa kommer bevisa för mej vilka som stannat kvar i mitt hjärta när jag kommer hem. och jag önskar med hela mitt hjärta att du finns kvar när jag kommer hem. för även om jag är så grymt rädd för hur livet ser ut när jag kommer hem, så är detta min chans i livet att göra något, en dröm. och om det kommer förstöra det enda fina och meningsfulla jag har just nu, så kanske du inte är rätt ändå. men om mitt hjärta fortfarande slår för dej när jag kommer hem då hoppas jag du står kvar. 43 dagar sen lämnar jag dej, jag är rädd!

.


väldigt mycket ledig duktigt skönt.



nyklippt, färdig promenerad och nu film och till det lite mörk choklad. kan inte bli en bättre LEDIG dag. och det bästa senare med dagen, in till stan och träffa gamla hotell och restaurang folk. och ikväll förhoppningsvis hem och sova med min david.

.

a kiss might be just a kiss to you, but maybe it meant something or maybe it meant nothing.


Baby, it meant something to me.


I don't want a sentimental, short and sweet and confidential goodbye.

Well I want you back so bad.


the sunshine state, USA FLORIDA MIAMI



idag ringde åsa från usa, så nu är det i princip klart. på måndag får jag veta vilket datum jag ska komma. och efter det blir det till att direkt boka flygbiljetten och sen runt den 20 november sticker jag till usa, florida, miami. så då är det hejdå sverige för ett ganska bra tag.

.

the rest of your life is being shaped right now, and you probobly get what you give.




min david

.


All we have is here and now, the road is lond and there are mountains in the way, but we climd the stairs everyday.

Who knows what tomorrow brings?
Love lift us up where we belong.
Where the eagles fly on a mountan high.
Love lift us up where we belong.
Far from the world below.
Where the clear winds blow.
Time goes by no time to cry.
Just you and I alone.