escape

Skulle du dansa om jag bad dig att dansa?
Skulle du gråta om du såg mig gråta?

Skulle du dö för den du älskar?
Hålla mig i dina armar i natt?

Skulle du svära på att du alltid ska vara min?
Skulle du ljuga eller skulle du springa iväg?

Har jag förlorat mitt förstånd?
Jag bryr mig inte!

Kan du vara min hjälte och rädda mig nu?

happy birthday super woman.






för det är ingen vanlig dag idag, therese fyller 20 :) nu är vi gamla som gatan baby ♥

Id like to make myself believed.

igår kväll kom david hit :) sov galet bra vid hans sida inatt, ME LIKE! igår va en skit dag som kom att bli bättre. på jobbet blev jag lämnad ensam då malin va tvungen att åka hem till sjukt barn. jag skar mej i fingret och de pissade blod, jag tappade en bunke med vaniljsås på golvet, jag fick två vagnar med varor mitt när jag hade som stressigast och jag tappade ett glas som gick i miljoner bitar. så när jag slutatde ville jag bara sätta  mig ner och lipa efter en galet stressig och skit dag. men åkte och mötte upp emma istället och fick beklaga mig inför henne. vi har känt varann i typ 3 veckor snart och jag kan säga så mycket till henne, de känns så skönt att hitta en person som jag verkligen tycker om så snabbt. vi åkte runt och letade crosstrainer i lite affärer, jag vill ju ha en. utan lycka åkte jag sedan hem till vaggeryd. klickade in på blocket och fick till min stora förtjusning syn på en crosstrainer, nästan oanvänd, 500 kronor i gislaved. ringde pelle och kollade om vi kunde hämta den på söndag när vi ksa till hesta, visst sa han. så ringde sen och smsade och mailade om denna maskin. efter en halvtimme ringde hon tillbaks. OCH NU SKA JAG HÄMTA DEN PÅ SÖNDAG EFTERMIDDAG :) woho! känner mig som en vinnare. har också betalt kryssningen som jag, sanna, två tjejer i hennes klass, david, geten och pelle ska åka på i april, yeeeeeeees! längtar redan. sen har emma bokat in 20 mars då vi ska på hennes killes spelning i stan. och SEEN ska jag och emma åka till köpenhamn i sommar, yeeah roadtrip. så idag mår jag så bra. GLAD! och de känns så skönt. nu har iaf david åkt hem och jag får ju se han redan på söndag igen, och då blir de åka av i skidbacken :) så snart ska ja bege mig ut och gå en långpromenad och sen blir de jobba på hok klockan tre. pubafton på HH ikväll och jag känner på mig att de kan bli antingen en riktigt bra kväll eller en riktigt stressig och skit kväll.



jag vill ha vår och sol och värme! och att tessan kommer hem, en månad kvar :)



uppe med tuppen

ska snart in till stan och jobba, fy vad jag hatar att gå ur sängen på morgonen.

min pojkvän min man min kille :) åhh va bra!

♥ david

sova, sen upp och jobba igen. tjäna flis nu :)

baby Im the worrying kind.

haft lite ledigt och faaaan va tråkigt de är att vara ledig och inte göra ett piss. det ända jag gjort idag so far är att gå i en och en halvtimme. fick för några minuter vårkänslor då de va sol och typ knappt minus grader. DE VA NICE! så nu har jag gjort mej i ordning för att åka och jobba på hoooook. ikväll ska visst maddline stå i baren, och i helgen är de visst jag som ska ha största ansvaret typ. GOSH! va man börjar bli gammal och måste ta ansvar nu daah ;) höhö!
märkte också idag att mitt hår börjar bli galet långt och tjockt. så idag blir frissyren inte alls okey. men de måste väll gå ändå. dock vet jag inte om jag redan ska ta till saxen då jag nu vill ha långt hår igen. balle! så dagens problem som sagt. känner också för lite blonda slingor här framåt sommaren (som just nu när jag tittar ut känns långt borta) idag bokades det även en kryssning i april. två dagars fäääst! ojoj! sen blir de nog också inte bara snowboard på söndag utan också nästa lördag, skööönt med saker att se fram emot. GO GIRL! har också haft telefon rekord med matilda. fan två dagar i rad på två dagar. de va inte igår, OJOJOJ! stackarn är sjukt och ligger hemma :( en krya på dig tanke till dig. imorgon efter jobbet vill jag åka och köpa en crosstrainer då jag inte kommer till gymmet och måste ta det hem till mitt rum. kan man få bärhjälp kanske? den väger ju ton! hörde också på ryktet (facebook) att lilla fia ska flytta till lägenhet i helgen, grattis till dig (vet inte ens om du läser min blogg men ändå grattis lixom) lite saker jag SKA göra detta året som jag kommit på är; byta hårfärg, ny frisyr, åka till köpenhamn med emma, road trip, kryssning, tränatränatränaträna, komma i form, halmstad, träffa therese och kramas hårt, åka till ett soligt land..... mer kommer!

nu ska jag åka till jobbet här snart. känner att kvällen kommer bli lång och jag som ska befinna mig på holmgrens i morgon klockan 8 och jobba. TUNGT LIV!

jag har en david, långt borta
!
jag har en elin och matilda i london.
jag har en therese i norge.


I'll never take your love for granted.

hemma på gärahov. skulle varit kvar i eksjö va tanken men bestämde mig för i sista stund att sticka hem. så tog tåget hem och ja nu sitter man här ensam och undrar varför man egentligen åkte hem?!

allt som jag trodde skulle vara löst idag är tyvärr fortfarande inte helt klart. men hoppas iaf ha de klart för mig efter denna veckan.

skulle springa och kommer till cykelvägen där det ej va plogat, så efter några minuter va de mjölksyra i benen av pulsandet så fick bli promenad tillslut i stället!

imorgon ska jag jobba kväll på Hooks Herrgård! fem till stängning.

PÅ SÖNDAG SKA JAG, SANNA, DAVID OCH PELLE TILL ISABERG :) längtat efter att åka bräda hela vinter!

everybody wants to be special here.

bakar dinkel scones och grahamsbullar, mums! OCH väntar på mitt hjärta som kommer om en och en halvtimme, ikväll blir de mys på en helt ny nivå.

by the way, igår kväll var jag hos emma och lagade taco och kollade melodifestival. och jag måste säga att denna tjejen förmodligen är den bästa jag träffat på riktigt länge. you saved me :)

i morgon blir de förhoppningsvis svar på en hel del saker som jag tycker ska bli skönt att reda ut! och jag måste säga att vissa saker lockar mer än andra. och en person gör de så enkelt att vilja välja en viss grej, åh så härligt med när de blir mer och mer klart och lite positivt!


always love, hate will get you anytime.

ute och gått i verkligen MINUS grader. döden!

.

ångest över hur långt jag verkligen låtit de gå! måste verkligen ta tag i de nu.

at this moment I´d like to be somewhere else.

det snöar!

SKIT HÖÖÖÖÖÖG!

JAG VILL BÖRJA PÅ GYM, KOMMA IFORM, OCH DÅ BLI LITE NÖJDARE! men vafan ska jag va?????

GAAAAAAAAAAAAAH!

varför ska allt vara så himla bajs för, jag mår illa!

so live your life.

bygglovs matte är verkligen vuxen pojkväns material :) "this is my lazy shirt". fick in en långpromenad med stumparumpan sanna i eftermiddags, nu sova igen för att orka morgondagen. holmgrens 7 till 3 sedan vidare på arbetsinterjuv kl 4 :) sen hem till en pojkvän som förhoppningsvis bara väntar på mig, hatar detta "en dag i veckan ska vi nog kunna klämma in och ses".



känns konstigt att behöva längta tills man kan träffas :S

one night of passion.



långt eller kort hår? spara eller klippa? tooodiloo!

hey baby!



ska räkna ner vartenda dag och sen så smäller de :)

and I give it all to you.

hemma från holmgrens. i morgon väntar som sagt min heldag ENSAM! men känner att de kommer gå fint! tur man har en bra "lärare" :) skulle tränat med emma på friskis idag, fan skulle ju komma igång hade jag lovat mig själv. men tyvärr blev de ingen träning med henne, så nu blir de en tur till simhallen med sannis. sen ska jag nog springa ikväll! måste måste måste!! sen blir de sova sova sova, trött nu ju så vad kommer jag inte vara sen? längtar till onsdag då jag ÄNTLIGEN ska få mysa lite. sovit ensam i en vecka nu, blä!



HR3INT-tider man saknar, fast ändå inte!

en ny vecka, nya tag och nya positiva tankar!

i morgon är de måndag IGEN. tiden går så grymt sjukt jäkla fort just nu. vet knappt vad jag gör med den. veckan som kommer ska jag iaf jobba 7 till 15 måndag till fredag, 10 till 15 torsdag på Holmgrens och 7 till 16 på Hook. så jobb finns det nästa vecka igen, skönt! tisdag och onsdag ska jag vara ensam och sköta restaurangen, vilket jag tror kommer bli mitt "test" för att se om ja sköter de och klarar av allt ensam. sen hoppas jag att jobbet ligger i min hand. på onsdag ska jag på en till interjuv, syrran säger att man ska gå på många så förhoppningsvis blir valmöjligheterna fler, om inte de så lär man sig mer om att gå på interjuv och man blir bättre på de som person. I huskvarna är de iaf. i morgon efter jag jobbat ska jag möta upp min superduper nya kompis Emma Eriksdotter :) så ska vi nu ta tag i våra liv och träna. I NEED IT! inte alls redo för sommaren 2010, INTE ALLS! onsdag blir de nog träffa david efter en vecka igen typ, man ses grymt sällan nu och det känns lite ibland som om jag inte har pojkvän då jag typ alltid är ensam nu förtiden. distansförhållande e skit, men de blir säkert ändring på de med tiden, vem vet. ja så ser veckan ut, undra vad nästa helg bjuder på? ne usch nu måste jag typ äta, sova och samla mig inför jobbet i morgon. GAAAAAAH! galet va trött man blir av att vara tankspridd och försöka komma på vad man vill. hejdå!

PS! Tessan kommer snart hem, wuuunderbart!

på diskotek (bapapapa), ta mig till kärlek ta mig till dans, känn ingen sorg för mig Göteborg



:) roooooligt!

dock mindre kul på jobbet idag när man sovit typ 2 timmar. men lätt värt gårdagen. Emma :)


provjobba.

inte ett dugg sugen. meen får ge de en chans!

I like the move of your walk and your talk.

ska på interjuv igen! snart måste allt falla på plats!

dont wanna be alone tonight, on this planet they call earth.

högsta önskan just nu är att komma bort. saknar tiden då man va nöjd, glad och lycklig. kan dock inte minnas när de va senast? var är alla just nu? sodär okej när man uppdateras om sina så kallade " vänner" på facebook. hmm!


give me one reason to stay and I will think about it.

ibland känns de svårt, riktigt svårt!

I'd like to make myself believe.


Du skulle inte tro dina ögon
Om tio miljoner eldflugor
Lös upp världen när jag somnar

För dom skulle fylla den öppna luften
Och lämna tårar överallt
Du skulle tycka jag var ohyfsad
Men jag skulle bara stå och stirra

Jag skulle vilja göra mig förstådd
Denna planeten snurrar sakta
Det är svårt att säga att jag hellre förblir
vaken när jag sovar
För allting är aldrig som det verkar

För jag skulle få tusen kramar
Från tio tusen lysande skalbaggar
Samtidigt som de försökte lära mig att dansa

En foxtrot över mitt huvud
Ett hårt slag under min säng
En disco kula hänger endast i en skruv

Jag skulle vilja göra mig förstådd
Denna planeten snurrar sakta
Det är svårt att säga att jag hellre förblir
vaken när jag sovar
För alltid är aldrig som det verkar
När jag somnar

Lämnar min dörr lite öppen på glänt
Snälla ta mig härifrån
För jag känner mig som en sömnlös
Snälla ta mig härifrån
Värför tröttnar jag på att räkna får
Snälla ta mig härifrån
När jag är för trött för att somna

Till tio tusen eldflugor
Jag är konstig för jag hatar att säga hejdå
Jag blir dimmig i ögonen och de säger hejdå

Men jag kommer veta var flera är
Om mina drömmar blir för bisarra
För jag sparade endel och jag behöll dom i en burk

Jag skulle vilja göra mig förstådd
Denna planeten snurrar sakta
Det är svårt att säga att jag hellre förblir
vaken när jag sovar
För allting är aldrig som det verkar

Jag skulle vilja göra mig förstådd
Denna planeten snurrar sakta
Det är svårt att säga att jag hellre förblir
vaken när jag sovar
För allting är aldrig som det verkar

Jag skulle vilja göra mig förstådd
Att planeten snurrar sakta
Det är svårt att säga att jag hellre förblir
Vaken när jag sover
För mina drömmar är brustna i skarvarna










try sleeping with a broken heart.




VARFÖR KAN NI INTE BARA PALLRA ER HEM TILL SVERIGE OCH HÅLLA OM MIG OCH SÄGA ATT ALLT KOMMER BLI BRA IGEN?!?


missing you


I lay motionless in bed.

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you and where you'd gone
and let the world spin madly on

Everything that I said I'd do
Like make the world brand new
And take the time for you
I just got lost and slept right through the dawn
And the world spins madly on

I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars from my window sill
The whole world is moving and I'm standing still

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
The night is here and the day is gone
And the world spins madly on

I thought of you and where you'd gone
And the world spins madly on.


'Cause I love you, whether it's wrong or right, and though I can't be with you tonight, you know my heart is by your side

nej uppdateringen går grymt dåligt här just nu. men eftersom jag vet att jag iallafall har två trogna läsare måste jag väll iallafall uppdatera någongång ibland så dom vet vad jag pysslar med. förra veckan jobbade jag på hok, elmia och på holmgrens bil. på hok va de de gamla vanliga typ, jobbade 17 till 23 onsdag, 11 till 22 torsdag och 7 till 2 i fredags. fredagskväll blev de ett pass på elmia, 16.45 till 01.30, mitt första kvällspass där. ville verkligen inte gå dit för ja va så trött efter att jobbat på hok. men väl där va de skit skoj och jag lärde känna massa trevligt folk. åkte till min bror calle och slaggade på soffan. trodde jag ställt klockan på mobilen, dock gjort fel. så vaknade till och kände att något va fel. kollade klockan och den ha halv 10. alltså en halvtimme tills jag skulle göra min första dag på holmgrens. GAAAH! upp och stimma och sen iväg, fem i 10 gick jag in på holmgrens och dagen gick finfint! 10 till 15 sen va de dags att åka hem och packa om för att åka till eksjö och till min bästa david. sanna hängde på och de va utgång på g. grymt trött emn hävde i mej lite alkohol ändå. en sväng till hotellet och sen hem och sov. dock tappade bort en person, hmmmm :) ! eller tappade bort och bort, höhööh! jaja! söndagen va en RIKTIG bakis dag, inte särskillt dålig men sjukt trött. sen va de måndag idag igen och jag jobbade på holmgrens 10 till 15. sedan har jag simmat med sannis.
veckan som kommer ser ut ungefär så här ( för tillfället ) tisdag träna och fixa dag! onsdag träffa david! torsdag jobba holmgrens 7 till 15 och sen kanske jobba på ett nytt ställe ( vilket jag håller osagt än så länge då de bara är kanske ) fredag DONT KNOW! lördag jobba holmgrens 9.30 till 15 och sen elmia 16.45 till 02.30! söndag kanske 20 års firande med familjen :)
lite om vad jag gör på mina jobb då också, hok vet väll alla, serverar i herrgården. elmia serverar jag på stora event, i lördags va de 1000 pers från kristdemokratena. holmgrens jobbar ja i deras restaurang/café. morgonen gör man frukost typ mackor och kokar ägg och sånt. sen lagar man lunch. man är alltså både servitris, kock och kassabiträde. toppen tycker jag då jag nu breddar mina kunskaper och lär mig massor. tyvärr är de ju bara fem timmar måndag, torsdag och varannan lördag. men hoppas på mer då jag faktiskt trivs väldigt bra.
ja så ser de ut, försöker jobba så mycket jag kan och hela mitt liv just nu planeras EFTER jobb. jobb går alltså före allt. så fort någon ringer och frågar om ja vill jobba så är de jobb som står först. lite jobbigt nu men de kommer lösa sig och bli bättre med tiden tror jag!
så vad gör jag på ALL min fritid som jag faktiskt har? ärligt vet jag inte, hahahah! saknar david mest, just nu är han allt och verkligen allt. vet ärligt inte vad jag ska göra om något kommer emellan oss och vi skiljs åt. vill bo och leva med honom så fort de går. att ses typ en eller två dagar i veckan gör ont som fan och de är SKIT jobbigt.



ester och vera :)



nyklippt igen, bild efterfrågades så vassegooood!



min min min david :)

DU OCH JAG BABY!