oh dear you looks so lost, eyes are red and tears are shed .

helgen är över, och min innehöll även denna fredag & lördag jobba, utgång och alkohol. på söndagen när jag vaknade med jenny bredvid mig i min säng hade jag sån huvudvärk att jag ville döda mig själv. kvällen va så omtumlande med känslor som kom fram, känslor jag visste jag hade inom mig, men som bara ville ut. och då va de alkohol som tvingade fram dom såklart. inte okej. hade inte jenny kommit med taxi vid halv 4, 4 tiden vet jag inte vad. just nu är de mycket, mycket mer än vad jag själv kunde trott. är så besviken, ledsen och arg på en och samma gång. eller inte arg, fel ord. men riktigt riktigt ledsen och besviken.

söndagen bjöd sedan på en david, min david. låg i soffan nästan hela eftermiddagen, beställde pizza med hemkörning till och med, då är man riktigt lat. sen tog vi tåget till Eksjö och sov där. och ja nu är jag tillbaks i jönköping, i min lägenhet. har betalat alla räkningar. MINDRE kul när nästan hela 6000 försvinner ifrån kontot. men visade sig att jag jobbat mer än jag trott i september. så kunde lägga över 10000 på sparkontot och har 2000 kvar att leva på den här månaden, ganska fett najs.

nu har jag måndag till fredag laddat med massor jobb på rydbergs och sen ser jag verkligen fram emot fredag kväll och en HEL helg LEDIGT. så fredag kl. 15 lämnar jag jobbat och behöver inte gå tillbaks förrens måndag klockan 12. underbart! helgen blir nog lugn dock som de känns just nu. har ingen energi över huvudtaget, har känt mig orkeslös och trött i flera veckor nu. kan va allt som hänt senaste tiden, kan va årstiden, kan va höstdepp. dont know what?! kanske blir de göteborg på lördag till söndag och shoppa med min nya kompis emilia :)

ännu ett hålla koll på livet inlägg. hejdå!

saknar therese kom ja på igår och har inte släppt tanken på henne än .




behöver dig så galet  .

you don´t know how lovely you are .

godmiddag.
igår fick jag jobba till klockan ett istället för 23 för två fulla tanter satt och drack öl. så idag är jag ganska trött igen, usch. det jag fått gjort idag är en timmes promenad och solat än så länge. börjar 16 idag så ska försöka orka städa, köra på min crosstrainer, laga lite mat & duscha innan jobbet. jobbar stängning idag också så slutar väll mellan 23 och 01. i morgon är de långpanna som gäller så jobbar 12-23. sen är de fest på karlssons som jag ska försöka orka gå på.



mamma och jag kanske ska åka på solsemester i vår :)

come back to bed .

tvättar, tvättar, tvättar. kommer efter städa på min tråkigt lista. men man måste ju göra de, fan.
igår blev de spontan utgång igen, jag och jenny satt och kollade på bonde söker fru och kungarna av tylösand. käkade tacos och popcorn när hennes kompis jossan bjöd in till vinkväll. så klockan halv 12 beger vi oss till henne, där bjöds de på champagne och öl, vinet va slut. spelade ett spel med dumma frågor som jag va sämst på, sen runt ett tiden bestäms de att vi ska ut och dansa. sagt och gjort, på centrum blir de tequila,cider&öl och ja sen kan man ju bara räkna ut hur kvällen slutade. brossan hittade jag på dansgolvet också så efter stängning beger vi oss hemmåt. va i säng vid 3 tiden. så idag blev de sovmorgon till 11 och sen en timmes promenad och nu tvättar jag. ska ta städningen i morgon för idag orkar jag inte. funderar på att träna idag också, har blivit en riktigt slöis och de gillas verkligen inte. har ångest HELA tiden.

hur har ni de där ute i världen vänner?

herrå.

like Im the only girl in the world .



älska mig som om jag vore den ända tjejen i denna värld. för jag älskar dig som om du vore den ända mannen på denna jord.

helgen gick fort över med jobb, utgång, fylla & sånt där onödigt.
längtar tills sista helgen i denna månad, då är jag HELT ledig och kommer inte ta ett ända extra pass på varken elmia, hok eller rydbergs. då ska ja va FET ledig och ha en HEL helg tillsammans med min pussis.

men nu ska ja sticka ner och träffa underbara jenny innan jobbet kl. 18.
skriver mer om livet när jag orkar och har tid.
hejsvejs.

nobody said it was gonna be easy .

fredag igen. ännu en gång säger jag de, tiden går fort. på et sätt känns de lite jobbigt att de bara flyger förbi dagar sodär snabbt, men samtidigt gör de mig ganska glad ändå. för ju fortare tiden går desto snabbare kommer jag mot mitt mål. denna veckan har varit jobb och träning på schemat. och helgen kommer se ut precis lika dan, och nästa vecka, och nästa. ja så ser de ut framöver tyvärr, och dagarna jag är ledig kommer ju gå åt till att rusa iväg till tåg&buss för att åka till david. för mitt hjärta bara skriker efter honom, sjukt. nya jobbet dåra, trivs med människorna (dom flesta) jobbet i sig är helt okej. men arbetstiderna är ganska dumma, vissa dagar jobbar man typ fyra, fem timmar och jag känner redan nu att eftersom de är så lite folk ute sent denna årstiden kommer jag aldrig lyckas få ihop mina timmar. så blir väl tillbaks till hok någon dag i månaden, igen. men jag har lovat mig själv att efter detta jobbet så ska ja aldrig mer jobba som servitris i Jönköping, ALDRIG. för man sliter och sliter & får inget för de. dålig lön, dumma arbetstider & sämst kommunikation med omvärlden. känns som om jag står och stampar och vill så mycket annat men jag kommer ingenstans, det gör mig frusterarad. men nästa höst blir de plugg, det har jag nästan klubbat klart. har sökt in till en fotokurs igen till våren, fast på högskolan. kommer jag in så har jag ju massa att göra på min fria tid och de behövs. så då blir de plugg, träning och jobb, inte bara träning och jobb. idag börjar jag jobbet kl. 16 till 23. sen hoppas jag jimmy lämnar bilen till mig för då ska jag åka och sova i eksjö tror jag. bara sova utan dig gör mig tokig. nu ska ja ut och göra någon form av träning, sen ska ja banne mig städa denna rövarkulan. & sen kanske träna lite till igen. hejdåhejdå. (lite besviken på omvärlden också som inte verkar engagera sig så mycket)



ta mig till solsken .

snart 2 år sedan vi va i thailand.
fia :)



precis så som du är, precis så älskar jag dig .

söndagsöndagsöndagsöndag.
helgen har varit najs, dock blev de varken bio eller utgång som de va planerat. men massa mys med david i fredags blev de allt. vi kollade idol och bara hade de sodär svin gött som jag gillar att ha med honom. lördag morgon stack han iväg och skulle åka på kryssning och jag gick till bageriet och jobbade. tio till sex gick fort som ögat då de va så mycket folk, de va verkligen jätte fullt med folk helahela dagen. sen skulle jag gått ut men hade sån dum huvudvärk och va så trött för jag itne ätit något. så emilia och julia kom till mig och vi åkte till maxi och handlade saker till varma mackor. och de mackorna va sjukt gött efter en dag då man levt på en kanelbulle och en brownie, bra där madde. NÄÄ! sen följde vi julia en bit till hennes pojkvän som bor typ 200 meter ifrån min lägenhet, jag och emilia gick hem till mig och kollade "det regnar köttbullar" som för övrigt inte va en bra film. och sen sov hon här. ännu en natt jag slapp sova ensam :) ME LIKE!
så nu har hon stuckit till jobbet för hon börjar 9 och jag börjar 10, så ska hoppa in i duschen och se om jag får ner morgonfrillan som verkligen har fått fnatt idag. jobb 10 till typ fyra och sen ska jag och emilia gå runt munksjön. behövs för jag har fortfarande lite ont i benen, i morgon är de styrketräning med Kimmie igen och då är de jag som har ont på tisdag igen.
måndag börjar nya jobbet på Rydbergs, lite nervös nu igen.



9 månader & 17 dagar.
tiden bara försvinner, fortfarande .



just idag är jag stark, just idag mår jag bra .

träningsvärken sitter i vill ja glova, men nu ska ja ut och springa en runda. för första gången idag när jag tittar ut här hemmapå gärahov så ser amn verkligen att det är höst. träden är nästan nakna och på marken ligger gula, gröna och röda och alla möjliga löv i alla fina färger. hare sovit som en stock i Jimmys säng i natt & vaknade pigg och GLAD. känner mig motiverad till jobbet på måndag, riktigt skönt. och om max fem timmar är jag i min pojkväns armar igen, löövlie. känner på mig att de kommer bli en bra dag. nu ut i skogen!



nu ska jag sluta sakna er, för de ger lixom ingenting då ni visat inget intresse .

känner värmen från din hud, bara lukten gör mig svag .

hej,

jag är hemma på landet hos mamma och pappa. idag när jag vaknade hade jag den sjukaste träningsvärken någonsin, benen tog verkligen stryk på gymmet senast. gick sakta men säkert hem från jenny då jag slaggade där i natt, en ond resa va de iaf i både rumpa och ben. sen städade ja, oj vad ja städade. tre timmar senare va allt diskat, dammat, moppat & riktigt riktigt gott luktade de i min finfina lägenhet. sen tog jag bussen mot Vaggeryd. ledig idag och i morgon då Jenny tog mina lunchpass på studion, så nu jobbar jag inte där mer, tacktacktacktack! kör lördag söndag i bageriet i helgen sen ska ja förhoppningsvis aldrig mer jobba inom de företaget mer EVER. pappa sa tillochmed till mig idag att han tyckte jag skulle plugga till förskollärare (som jag kom in till i år men hoppade för ja valde studion, misstag). så illa har de varit! så på måndag börjar ajg jobba på Rydbergs Bar & Matsal som ligger 4 minuters promenad ifrån där jag bor. hoppas på de bästa, men de kan ju verkligen inte bli sämre än de varit på mitt "gammla" jobb som jag kan kalla de numera. men jag har som sagt en helg innan jag börjar framför mig. i morgon hämtar David ♥ upp mig i Vaggeryd och vi ska ha en mysig fredag eftermiddag/kväll/natt tillsammans. ska gå på bio och sen kanske äta lite någonstans i stan. på lördag blir de litre jobb och sen kanske de vankas utgång med lite nyfunna människor här i stan. söndag lite jobb och sen lite mys med Jenny om hon stannar kvar i stan och inte sticker hem till sin m&p på visingsö. 



my first love broke my heart .

jag dansar aldrig nykter .


aldrig ensam, alltid ensam .

hemma från Eksjö, spenderade natten där med min plutt. mys! massagen i söndags va riktigt lyx. en hel dag med min älskling kunde inte blivit mycket bättre. men ont i ryggen fick man efter. och i går styrketränade jag med Kimmie. så idag har jag ont i armarna, länge sen jag kände av de musklerna. på tiden! fyra dagar kvar på studion. ganska oplanerat när jag ska börja på nya jobbet än, men för mig hade de inte gjort ett bajs att ha en veckas ledigt. har lixom inga krafter till något just nu. vill åka bort till ett varmt land och kancke stanna där några månader/år. dags att ta tag i dagen. hejsvejs!

idag vill jag hem och dansa med dig .

yes, äntligen söndag. 17 dagars jobb i rad är äntligen över. tänkte gå igenom veckan lite snabbt. jobbade dagar på studion hela veckan måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag. OCH  i onsdags provjobbade jag på rydbergs bar och matsal som ligger typ 4 min från min lägenhet. kvällen bara flög förbi och allt kändes ganska bra, så framåt småtimmarns sa ägaren att han ville jag skulle börja jobba där och vad jag ville ha för att börja där. ett heltidsjobb så jag och han lovade mig direkt de. så dagen efter skrev jag på papper för en tidsvidare tjänst där och jag börjar någon gång nästa vecka. gick direkt efter de och jobbade på studion och efter mitt pass pratade jag med min arbetsgivare och sa upp mig direkt. och allvarligt är det de bästa jag gjort på 3 månader. har hatat stället sen jag började där. blev lovad heltid och har papper på de, men dom har varit kontraktsbrytare och skitit i mitt avtal. betett sig som skit och ändrat schema fram och tillbaks typ var och varannan dag. man har inte fått annat än skit där och jag har känns mig så värdelös på länge, jag har tvivlat på mina kunskaper och jag har gråtit över dom människor som tryckt ner och förnedrat mig så där. så jag jobbar måndag till fredag lunch nästa vecka och sen gör jag två dagar på bageriet för att vara snäll, vilket jag egentligen inte behöver vara, men vill ju ha min lön så. sen lämnar jag skiten och förhoppningsvis går jag från ett piss ställe till ett bättre avtal. har redan en bra feeling av de nya jobbet, så hoppas och håller vartenda tumme ni har nu vänner. ja så de va ganska enkelt att få dom att vilja ha mig, gjorde bara mitt jobb och såg duktig ut och de kändes så förbannat bra att någon äntligen såg MIG ! så nu kör vi igen och hoppas på de bästa som sagt. så tebax till min vecka. efter studion har jag sen i torsdags stuckit direkt till Hok och jobbat kvällar där. så inte för att skryta men jobbade 15 timmar i torsdags, 13 i fredags och 14 igår. så idag är jag så oerhört glad att jag sitter här i min soffa och degar, för de är jag så värd. känner mig som en degklump också då jag inte fått i mig så mycket till mat denna veckan då jag inte hunnit käka eller typ ens sitta ner och njuta av en måltid. hoppas få lite änding på de nu i veckan. för i morgon ska ja tebax till gymmet igen med Kimmie, nu SKA ja bara komma i form. för sånna här mördar helger vill jag ALDRIG ha igen. tur är väl hur mycket jag trivs på Hok, dom är min lilla familj som stöttar och vägleder mig. bättre än min vanliga familj då dom vet hur branchen är och hur dåligt behandlad man kan bli. dom har lixom känns som jag någon gång i livet. men idag är de ju då söndag och jag sitter hör och väntar på david som jag inte sett på en vecka och som jag knappt spenderat någon tid med på 14 dagar. vi ska ju upp till rosenlund idag och få massage, hoppas bara mannen är på ett bra humör, de där mys humöret som jag älskar så med honom. för just idag behöver jag de mer än någonsin. jag menar de, MER än någonsin. för de har varit en sån omtumlande tid för mig den senaste månaden framför allt. har kännt mig så ensam, samtidigt som jag haft jenny vid min sida och vi har hjälpt varandra genom tiden. by the way hon har också sagt upp sig. det ända jag kan säga att jag kommer sakna med studion är denna tjej som kommit att betydda mer än jag någonsin kunde tro för mig. hon är den bästa människan jag mött, ödmjuk och så oerhört givmild. hon har visat mig att de finns någon som kunde bry sig om mig på riktigt riktigt i denna värld. och jag hoppas så att jag inte förlorar henne! nu ska ja nog städa lite innan david kommer. om ja orkar. kanske kör en helig "göraingennyttadag" och tar de i veckan.

samson - regina spektor




tessan sticker till australien i morgon. önskar jag sett dig mer under tiden du varit hemma efter din norge resa. men saker blir aldrig som man tänkt sig. jag saknar dej så min vän. våra underbara minnen tillsammans finns fortfarande där, jag lovar dej de. och jag älskar dej så du underbara lilla filur. hoppas vi ses snart igen, för jag behöver dej.