I come back to you someday, I like to stay

det har sagts att vi inte noterar viktiga händelser av våra liv när de verkligen händer. vi vänjer oss vid ideér, saker eller människor och tar dem för givet. och det är inte förrens det håller på att försvinna som man inser hur fel man hade. som man inser hur mycket man behöver det. hur mycket man älskar det.



.

I don´t mind spending everyday, out on your corner in the pouring rain.




hemma från jobbet och sugen på godis! ta mej ifrån vaggeryd nu jatack. nu film!

look for the girl with a broken smile, ask her if she wants to stay a while.

.

those where the best days of my life

illa uppdatering av madline här ser jag. men har ju inte varit hemma på hela veckan. jamenar orka sova ensam när man kan dela madrass med en david. jobbar i allafall sjukt mycket som vanligt. i veckan har jag i allafall som sagt spenderat min tid på hok. david och jag va på bio exempelvis i onsdags. sen i torsdags va jag barnvakt till martina och madeleine edberg. den natten sov jag ju då dock ensam i en bäddsoffa. sen igår va de utgång med pauline och malin. hade trevligt som alltid med den lilla tjejen. blev enheldel dansande på centrum. höhö! gårdagens bästa va förmodligen att träffa kim. eftersom vi inte ses så ofta, typ aldrig. jusste, igår va också j-södra på besök på hoks herrgård. jag och anna spanade in enheldel ögongodis :) dags för frukost sen snart ut till hok och jobba till stängning med sofie. kul lördags kväll men man gör ju inte av med några pengar iaf.

.


till frisören :)


jimmy larsson



har en golfnörd till lillebror. tänkte bara tillägga de här på bloggen innan jag somnar här i min säng, under mitt täckte, aldelese alone. natti!

.

a true love story never ends.

?
?
?
?
?

.


lets escape into the music



planeras in en fredagskväll med min Puuuuuh! kommer bli finfint de :)

.


holding you, I hold everything.



färdig jobbad för dagen på hoooook. en bra dag med anna och matilda, together we make a good team. helt färdig efter jobbjobbjobbjobb. och veckan som kommer ser exakt likadan ut, maaaassa jobb plus hur mycket som helst att göra. nenu sova en stund innan det är dags för att ta tag i kragen och löpa min runda!

.

dream as if you could live forever, live as you only have today.

vill ha besked från Sälen nununununu. vill verkligen härifrån, himla vaggerydshåla fan. om jag och min matildabus kommer dit och också fröken friberg hade varit dream of the life fan. gaaaaah jag e sjukt förbannad på att jag endast jobbat mej igenom sommaren. just nu känns det meningslöst. för vafan. tur matilda har varit där nästan hela tiden, utan dej hade hok inte varit desamma. så Sälen snälla, håller vartenda tumme för att jag ska komma dit. nytt ställe, snowboard, snö, fest och maaassaaa nya människor. skulle va underbart. så kom igen nu fan.



.

just hold me baby and I'm in ecstasy.



I Like The Feelin' You're
Givin' Me
Just Hold Me Baby And I'm
In Ecstasy
Oh I'll Be Workin' From Nine
To Five
To Buy You Things To Keep
You By My Side
I Never Felt So In Love Before
Just Promise Baby, You'll
Love Me Forevermore
I Swear I'm Keepin' You
Satisfied
'Cause You're The One For Me
The Way You Make Me Feel

.

tillsammans ska vi gå igenom ensamma nätter.

Vi sitter i samma bil. Tusen år och tusen mil, vi sitter i samma bil. Om det här är vad du vill, kan jag åka tusen till. En silverfärgad bil, vi sitter i samma bil. Vi sitter i samma bil, en silvergrå missil. En bomb i motsatt fil, vi sitter i samm...a bil. Om man somnar för en stund, tar det slut på en sekund. För jag har velat dö med stil, vi sitter i samma bil. För vi har varann. För vi har varann, för vi har varann, Det finns dom som säger, jag tror det är sant. Det finns ingenting, det finns ingenting vi inte kan, För vi har varann. ♥


SLEEPLESS IN THE NIGHT I AM MISSING YOU ♥



I've been roaming around always lookin down at all I see.
Painted faces fill the places I can't reach.
You know that I could use somebody.
You know that I could use somebody.
Someone like you.
And all you know and how you speak..
Countless lovers undercover of the street.
You know that I could use somebody.
You know that I could use somebody.
Someone like you.
Off in the night while you live it up I'm off to sleep.
Waging wars to shake the poet and the beat.
I hope it's gonna make you notice.
I hope it's gonna make you notice.
Someone like me.
Somebody.
Someone like you.

♥ mitt hjärta.
jag vill våga vara din.
jag vet spelets regler som vi satte upp.
men just nu går jag emot den vägg du byggt upp.
jag vill riva den och ge mej själv åt endast dej.
du har fått hela min värld att snurra kring dej.

.

vi måste ses snart igen.

min Therese har nu gett sej av till Norge för att bosätta sej där för ett tag. och ja, jag ringde henne igår och lipade över att hon skulle åka och visst är de så att jag nu saknar henne så mycket att mitt hjärta värker. jag älskar dej tjejen min! våra stunder och minnen tillsammans kommer jag bära med mej. tills den dagen vi ses igen och kan göra nya bus tillsammans. du är underbar och jag behöver dej.  åh min lilla apa, föralltid min.



LISEBERG



jej, liseberg på lördag med dessa töser, lite för bra (:

.


where are they now?






igår blev det enheldel samtal med några av de människor som jag just nu saknar mest. när elin tillochmed slänger ur sej att hon hatar mej för att jag inte kunnat ses. ja då lovar jag att det slog mej att herregud vad jag saknar mina HRINT tjejer. vi hade ju som sagt världens roligaste med varandra. och ni kom att betyda så mycket för mej. idag ska jag i allafall åka in till stan och träffa sandra och pauline och på lördag kommer jag förhoppningsvis träffa elin och therese, planeras ju lisebergsresa. just nu vill jag bara ta tag i mej själv och skälla på mej för att vi glidit ifrån varandra. för vi lovade ju att inte göra de. och om en och en halv vecka åker tessan till Norge. och igår va jag nära på att bryta ihop för jag kom på hur mycket jag kommer sakna henne. jag hatar när människor lämnar mej.

where are they now?

people always leave, but sometimes they come back!

och om jag nu saknar er så grymt mycket, hur mycket kommer jag då sakna den som jag förtillfället delar allt med?


.


Im going crazy, and its because of you

dagarna går fort, och helgerna går ännu fortare. efter att kommit hem från göteborg har dagarna bara flytit på. i torsdags kom jag på banan igen och jobbade i golfrestaurangen. efter att stängt vid åtta va de att vandra upp till familjen Wissinger där David väntade. blev lite lek med kidsen som va galna på stuttsmattan. sen va de dags för mej och davido att åka in till stan och se "sommar med Göran" filmen. filmen va okej, inte mer. men kvällen va mysig. så jag va nöjd. vaknade upp till pippi långstrump melodin på tvn utanför dörren. gick upp för att gymma. men ack så seg. valde istället att sätta mej med barnen och glo på pippi. börjarde jobba vid 12 och gjorde då alltså de. efter att ha stängt även i fredags så va de en snabbis hem och göra sej iordning. sen drog jag till Habo för att träffa Sandra och Pauline. UNDERBART, då jag saknat sönder dessa damer. va på "fest" chill skulle jag mer kalla de kanske. trevligt i allafall. åkte också in en sväng till stan och träffade folk. har kommit på tjusning med att gå ut på stan en fredagskväll nykter. man ser så mycket mer, saker man hoppas att man själv verkligen aldrig gör själv på fyllan. hemma vid halv tre tiden och sen va de ju snart lördag och man började jobba igen kl. 9. lördagen va en stressig dag på jobbet. jobbade som en galning och hade tusen saker att göra hela dagen. blev ett 12,5 timmars pass. så va helt slut när jag slutade vid halv 10. då va de hem till släkten Edberg och där blev de god mat och lite dricka. sov sedan hos Martina och de blev en kväll med mycket snack om livet vill ja lova. dock somnade hon ifrån mej och jag märkte mitt i mitt tjat att hon inte lyssnade mer. idag söndagen den 9/8 har jag jobbat 9 till 18. har jobbat hela helgen med matilda så det har varit en helg med mycket jobb men jag har som sagt överlevt på grund att min tös. efter jobbet idag blev de att åka lite gummisak eftet motorbåt med Martina i Hoooka sjön! idag va ja sedan duktigt och sprang en runda och också betalde två räkningar som ja satt inne på. imorgon har ja två viktiga uppgifter att ta hand om som jag laddar för. ska också åka med david till eksjö för att hämta en bil. lär ju bli en kväll på hok sedan också. men först i morgon ska ja leka med sannabus också. GAAAAAD vad mitt liv just nu är planerat i detalj, meeeeen ja gillar de. iaf ett tag till. NU one tree hill.


mathilda oliwia flodin



Dagens presentation blir om min fröken Flodin. Matilda föddes den 17 augusti 1990. Hon har en lillasyster som heter Maja och två sjukt sköna föräldrar vid namn Peter och Camilla. Matilda spelar innebandy i SIK, det var hon som fick mej till att börja spela där en gång i tiden. När jag sitter här och funderar kan jag komma på en hel del saker som hon och jag har gemensamt. Vi kan ju börja med att säga att hon bott på landet en gång i tiden, hon har bytt hårfärg en heldel gånger precis som jag, hon har också läst enkel franska och varit super kassa på de, oj där va jag igen. Det var faktiskt på franska lektionerna i åttan som hon och jag lärde känna varandra. Känns ju sjukt konstigt att tacka franskan för detta, eftersom jag hatade franskan, men utan den hade jag ju ärligt talat inte blivit vän med henne. Hon har varit tillsammans med en pojk i samma killgäng som jag en gång i tiden, även detta förhållande sprack precis som mitt. Hon precis som jag älskar musik, film och serier. Men nog om gemensamma saker, vi vet ju redan hur lika hon och  jag är. Fröken F är en tös som under den senaste tiden kommit att betyda så grymt mycket för mej. Inte nog med att vi jobbar tillsammans i golfrestaurangen på hok och vi båda gör de men en jävligt grym stil, hon är också den personen jag för tillfället berättar allt för. Hon är den som pallar med mitt tjöt och den som fattar mina skämt. Kanske för att det henne jag i sättet börjat likna. Matilda är inte den som bangar på fest, men hon kan också dansa nykter. Hon är en tjej som verkligen inte skulle bli svartsjuk och hon är en tjej som vågar gå sin egen väg. Jag beundrar henne för hennes mod och hennes attityd till livet. Hon är den som får mej att skratta och den som gjort min sommar 2009 till förmodligen den bästa sommaren på många år. Matilda har visat mej att man kan ha en grymt kul kväll med endast två personer på en förfest. Vi har båda fått ta hand om varandra någongång när alkoholen slått till lite väl mycket. Vi har också båda gått en strid med vår "mr disk" på jobbet. Hon är den jag säger " jag älskar dej" till nästan varje dag! det måste ju betyda någonting stort tror jag. Vår vänskap är som sagt inte defus den är otroligt synlig vill jag lova.

.


lite presentationer om personer i min närhet

går igenom bilderna på min dator lite igen. och guuuud vad bilder jag har. men har bestämt mej för att skriva om människorna som betytt/betyder mest för mej. höhö! kan ju börja med mej själv idag faktiskt.



Mitt fullständiga namn är Elin Madeleine Larsson. Jag är för tillfället 19 år och min födelsedag äger rum den 20 Januari. 1990 kom jag till världen och min mor hade då redan gett liv till två andra skit ungar, Martina och Carl-Johan. ett och halv år efter jag kommit ut utökade mamma Eva och pappa Bo familjen ännu en gång. min lillebror Jimmy gjorde familjen till sex personer. Familjen Larsson är och har varit bosatt på gården Gärahov i Vaggeryd i Jönköpings län i Småland. Men nog om familjen, det är ju jag som ska va i fokus nu. I allafall min vänner och min familj brukar kalla mej Madde, men jag har också andra nicknames som Maddline, Maddow, Maddie och Maddan. Your pick så att säga. Jag tog studenten 12 juni, då från hotell och restaurangprogramet på Bäckadal i Jönköping. Jag gick inriktning kök och hade också konditori A och B på schemat. så om man ska gå efter min utbildning borde jag nu jobba som kock eller något inom bageri/konditori. mej ack nej. jag jobbar nu min tredje sommar på hoks herrgård som servitris. På hok trivs jag just nu som fisken i vattnet. Jag har underbara arbetskamrater som jag verkligen kan prata med, jag kan mitt jobb och jag vet mina uppgifter. jag jobbar just nu som en galning, mest för jag inte kan säga nej och jag är för snäll och tar på mej för mycket när de ger mej tider. men som sagt, jag trivs ju så bra också. när jag inte jobbar är jag helst med människor, de vill säga vänner. jag har lätt för att bli fäst vid folk, däribland pojkar. jag är en person som önskar hon kunde stanna tiden ibland eller tillochmed spola tillbaks tiden. jag har under det senaset halvåret stött på, jag tror, alla känslor som finns i denna världen. jag har varit förälskad, förkrossad, rädd, ledsen, lycklig, glad, besviken och besatt. jag har kämpat för saker som tillslut inte betytt ett dugg och jag har lagt tid på människor som kommit att visa sej vara annorlunda. jag har älskat och jag har blivit älskad. men jag har också haft fel om kärlek och jag har gått miste om människor som egentligen betytt mest. för tillfället är jag singel, och borde nog egentligen vara det eftersom jag förmodligen till hösten kommer bege mej mot nya platser i världen. men jag hatar att vara singel, jag är en tillsammans person som älskar att ge allt åt endast en person och göra allt för honom. jag är en kärleksmaskin som vill så mycket men borde hålla tillbax. som sagt till hösten är ännu deffust men jag hoppas på en höst med min älskade tös någonstans i denna värld. jag vill resa härifrån och jag vill se så många platser jag bara kan i mitt liv, men inte ensam. jag är för feg för att åka ensam, jag vill ha någon att stötta mej på. det bästa jag gjort i mitt liv är thailands resan i november och englands resan i april. två helt olika resor men båda som kommit att betyda så mycket. englands resan va dock där jag mötte så mycket människor som jag så snabbt kom otroligt nära, och jag hoppas träffa dem en dag igen. jag är en person som hatar att vara ensam och jag vet att känslan av att vakna bredvid någon är förmodligen den underbaraste känslan i världen. jag har blottat hela min själ för någon annan, och just nu ångrar jag valet av den persorsonen. jag har velat spola tillbaxs tiden endast för att kunna göra någon annan till lags, men jag har nu kommit på att det skulle varit helt fel då jag själv förmodligen inte skulle varit lycklig. jag tycker att sista tiden i trean va den bästa tiden jag haft under mina skolår. balen, danmarks resan med HR och studenten. tiden kommer alltid finnas i mitt hjärta och de människor jag kom så nära kommer alltid vara personer jag håller mest om. jag är också en person som tänker allt för mycket på vad jag äter och hur jag lever. jag kom in i en period då jag tränade allt för mycket. dock tror jag att de va den tiden jag mådde som bäst med min kropp. jag är inte nöjd med min kropp, men jag försöker nu intala mej om att leva med den. dock kommer jag aldrig komma ifrån tanken om att den ska bli mycket bättre. jag vill för tillfället stanna tiden och jag önskar jag kunde läsa andras tankar. jag saknar de vänner som jag nu inte träffar så ofta och jag hoppas dom saknar mej lika mycket. jag tror inte det finns endast en rätta för alla, men jag vet att det finns endast få människor som kommer att betyda mer än alla andra. jag har hört ljuv musik och jag har blivit kär för stunden på grund av orden och melodin i en låt. jag har kramat om en kändis och faktiskt fått ett lyckorus. jag har fått en kyss eller en kram och fått pirr i magen. jag är en person som älskar närhet så mycket att jag skulle kunna leva på någon annans kropp. jag har sovit bredvid någon annan och legat vaken och ångrat mej, men också bredvid någon annan och kännt lycka. jag borde leva med en filosofi om att allt kommer bli bra, men det gör jag inte.

.

jag önskar

att musiken jag lever för inte bara varar för stunden, utan att när låten tar slut fortsätter i en evighet. jag vill visa en känsla med en sång och jag vill ge någon speciell en rysning när jag säger endast ett enda ord.  jag hoppas att känslan är ömsesidig och att den stannar kvar. stanna tiden eller i allafall sakta ner den!

har du någon gång hört en låt och tagit åt dej av både orden och musiken så mycket att den får dej att för stunden känna, att allt kommer bli bra och att du för ett ögonblick mår som allra bäst, och du också för tillfället tillochmed intalar dej själv om att du är lycklig?
jag har

.


göteborg


påväg

göteborg

kungen av pop

lotta på liseberg


fröken kanin

chokladhjul

alice och maddline

pärlor


av maddline till alice

av alice till maddline

joel


på spat

dagarna i Göteborg gick fort. i måndags blev de shopping i nordstan och sen liseberg. diggiloo gänget va med i lotta engbergs program. och jag lovar, mitt hjärta hoppade till när min prins kom ut på scen. Åh Brolle vår man som hon sa matilda. en mycket trevlig kväll med mamsen och papsen. bodde på gothia tower, och de va ju en upplevelse att vakna på golvet. kass tältsäng som pajjade. dock inte för att ja va för tjock utan för att det fattades pinnar i sängen. tisdagen bar det av mot nödinge och till släktingar. va skoj att träffa små kusinerna alice och joel igen. blev god mat och massa lek. pärlor, film och stutsmatta. ja kidsen kunde få mej i rörelse. blev också en trip ner till ALE torg och där shoppades de igen. kvällen satt vi framför allsång på skansen och hade de mys. idag vaknade man upp utvilad och det var dags att åka in till göteborg och gå på spaaaaa. det var underbart. peeling, oljeinsmörjning, massage och brun utan sol insmörjning. 60 minuter IN HEAVEN! så idag kom man hem igen och det blev direkt en promenad med kusinen sussilull. sedan blev de att åka ner och se till min matildafloddan. hon verkade må bra och vi började smida planer, åhhh me like! såja, lite uppdatering om mina dagar i göteborg. nu blir de one tree hill och imorgon väntas joggingrunda och sedan workwork. kommer nog dock överleva dagen i morgon då jag efter ska på bio med davido. sommar med göran, kan inte bli annat än succé.

.

hejdå Vaggeryd hejhej Göteborg!



hahah, hittade denna på mina mottagna filer, en bild som ja alltså glömt bort. en kul kväll med toppen Puuh och Dreew. saknar brudsen massor. men nu sticker jag i allafall till Göteborg med mamma och pappa. när jag kommer hem väntas jobb och slit igen. men de ska jag ju inte tänka på nu. nu ska jag ju ha några dagars SEMESTER! hotell och massage bokat och väskan är packad. ja men då åker vi väll då. såååå I be back friends.

mallor vad fan gör du uppe klockan fem idag?
och nej jag jobbar inte idag stumpan ;)
 
How can I make you want me? I give you everything I have. Let me love you tonight.

.

göteborg

jag är inte långt ifrån att ge upp, för varför kämpa?
åker till göteborg imorgon med mamma och pappa. några dagars semester för att vila upp mej. har stressat upp mej och planerat upp min tid i minsta detalj nu bra länge. det har gjort att min mage mår kasst. dom kallar de visst stressmage. så imorgon blir det förmodligen Liseberg och sen lite shopping och på onsdag är det bokat massagebehandling på ett spa i göteborg. ska bli väldigt skönt. jag ska försöka släppa allt vad jobb och känslor innebär och bara slappa sönder. så hejdå småland!

.


jag fångar de i bild för att minnas





mina små sötnosar Wille och Agge, åsså den grymma babysittern då





mitt jobb, mina arbetskamrater, alltså där jag befinner mej nästan hela tiden just nu



i fredagskväll efter jobbet åkte jag till stan för att möta upp min vän matilda och gänget. en trip på centrum och för min goding gick de lite utför. fylletaxi hem och en olycka vi inte ska tala om.







i lördags jobbade jag på ett bröllop, dock ingen större grej, mycket enkelt men 1000 kronor rikare. vädret va med brudparet och gången med rosenblad som blev efter dem gjorde mej knäsvag. försökte också vara söt, dock utan resultat. så de blev en fulbild. de e jag ju bäst på.



åh snälla kom in genom min dörr. det är inte förrens efter stunden man inser att man borde njutit mer av tiden.

.