Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz ?

vill ha en bil mycket som bara den, men inte merca ;) träffade tessan idag, sjukt länge sen, men de va kul! har också varit barnvakt till mina favvisar vera och ester, hittar inte sladden till mobilen men har sjukt söta bilder på mina godingar :) i morgon börjar mina långa dagar på jobbet. torsdag till söndag blir de jag och hok och förmodligen massa gäster då de vankas fint väder. ska på kalas i morgon till sis och axel också, har fixat en bra present, tycker ja iaf :) hihi! hejdå! :)

http://larssonmadeleine.bubbleroom.se/

http://larssonmadeleine.bubbleroom.se/

älskling, jag kan inte kämpa emot mina känslor längre.

allt jag behöver är DU. vill kunna ha dig varje dag :(

en galet upptagen vecka, men jag gillar de

CRAZY! matilda och jag har jobbat på som tokar i golfrestaurangen hela veckan. och nu tror jag att vi är redo för morrondagen då vi slår upp dörrarna och hoppas på mycket folk då pierre har gjort så bra mat :) och visst har vi så roligt tillsammans. även om jag jobbade extra kväll både i tisdags och torsdag och har jobbat 7 dagar i rad och jag är trött som fasen så SKA jag in på bio med min underbara kille. pelle ska visst me också och några fler. jag kommer väll vara som en döing i detta trötta läge, men de ska bli mys att hitta på något annat än jobba, träna och sova! trotts så mycket jobb har jag hunnit med crosstrainern fyra av fem dagar, sweeet gjort av mig! så om en 30 min ska jag bege mig till jkpg och gå på bio med väldens bästa kille. längtar efter att få pussa på honom.

helgen blir de jobb som fan och på söndag åker jag nog med david hem till eksjö och har en myskväll. är ju ledig sen på måndag, välförtjänt som bara den faktiskt. jusste idag fick man aggera vaktmästare på herrgården och gå ut i vårsolen (som dock då inte va så mycket framme just då) och sopa grus på bakgården. blev vajjert men skit va varmt och gött de va ute! fick till och med en blåsa på tummen så mycket sopade jag, ska ja visa chefen i morgon som påstod att arne och mattias sopade mest, vilket faktiskt INTE va sant!

nästa vecka ska jag klämma in emma och på onsdag ska jag träffa TESSAN, woho! påskhelg nästa vecka också och då blir de jobb med matilda och sen vet jag inte än, men de ger väll sig.


the klubbhus gäng

jag, matilda och pierre har sedan i går försökt styra upp golfrestaurangen och städar och fixar. dock är inte hantverkarna klara men de kommer bli så kanon att de finns inte tror jag. nya kocken är trevlig och rolig och de är så skönt att äntligen få träffa matilda så mycket igen! riktigt kul har vi tillsammans på jobbet, de e så de ska va på ett arbete. på lördag är den stora öppningsdagen och vi hoppas på många matglada och hungrig gäster så vi har 2 för 1 erbjudande :) blev en kväll i herrgården sen igår också så blev 10 till 9 jobb i stället för 10 till 3, menmen. lönen blir najs sen :) dag jobbade vi 9 till 3 och i morgon blir de nog samma. i morgon blir de in till stan och fixa kläder också inför lördag! ska ta mej en slappis eftermiddag tror jag allt. vila, crosstrainern och sen tv och sova!

I dont se the point and I dont feel like I belong

känner att jag är född på fel plats och på fel tidpunkt! inte alls bekväm med tillvaron för tillfället. det sägs att man ska ta de som de kommer och leva i nuet. men att inte trivas i nuet eller att inte alls vilja befinna sig på denna plats känns inte alls okej att tänka så då. vad ska jag vara i höst? vill slita mej loss och bara sticka iväg och aldrig mer komma tillbaka. för ett år sen satt jag ner och grät över att jag ville härifrån, jag åkte till usa för att försöka få en ny start, även de blev misslyckat. varför ska de va så svårt och varför ska jag vara så missnöjd? blir arg på mig själv för att jag tänker så men fan!

lördag :)

taggar bowling och utgång med emma!

ett år senare.

kom att tänka på var jag befann mig för ett år sen och jag är så glad över att jag idag har de så grymt mycket bättre! jag vet inte om jag som person har förändrats på ett år egentligen, men min tillvaro är galet förändrat, för vid den här tiden för ett år sedan var jag i stor sorg och jag trodde mitt liv va över, men idag sitter jag här och vet att så är det ju inte. jag har lärt mig att det kommer något gott ur det dåliga, men de kan ta tid. saker löser sig, jag måste bara lära mig att tro mer! mest på mig själv, jag kan bättre!

sitter här i min säng och är så nöjd över mig själv idag, gjorde två pass på min crosstrainer idag, blev riktigt svettig och känner verkligen att min kondition har kommit en god bit på vägen nu, funderar på att skriva upp mig på jobbet för vårruset 6 maj. någon som vill hänga på? ikväll ska jag ha mys kväll med min mamma och pappa :) ladda batterierna för i morgon. vi ska äta hemlagad pizza och fruktsallad, gottigt! blir till att titta om willy tar sig till final i lets dance och ha en sån riktigt göra ingenting kväll! synd att inte david kunde vara med bara, är ju typ 2 månader sen vi hade en helg tillsammans :( usch!

imorgon taggar jag för en dag på holmgrens, not! hahaha! inte så va!
sen ska jag bowla med emmis och sen ska vi gå ut och dansa :) wooho!



saknar dej tjockisen!


somebody to looooooooooooooooooove.

thank god it´s friday!

jobbat jobbat jobbat igen. måndag till onsdag blev de 7-15 på holmgrens då malin fortfarande va sjukt. sen gjorde jag ett pass på hok i tisdagskväll. så man kan säga att igår när jag gick upp för att ännu en gång bege mig till stan va död. ville verkligen inte lämna sängen, det gjorde inte saken bättre att david va här och sängen lockade ännu mer. efter mina fem timmar på holmgrens igår begav jag mig hem och åkte direkt mot solariet, fyfan har inte solat på en månad och kände mej som en blevfis ogilla starkt detta! sen blev de hem och invänta matilda, vi gjorde schema och de känns faktiskt som de blev ett bra sånt och vi va väldigt överrens, skönt! när hon stuckit en hem blev de en andra gång på crosstrainer för dagen och de kändes också skönt efter. dock när jag i morse gick upp för att köra va de lite tungt i benen, hade vilodag i lördags sen dess har jag kört på, duktis känner jag mig. sen har dagen fortsatt (brukar den ju men jaja) har lagat en kasslergryta som blev mums, pappa va nöjd och så va ja. nu sitter jag och väntar på mamma som ska komma hem med förhoppningsvis 200 gram mörk choklad så jag kan fördigställa min GI kladdkaka, ska man unna sig så kan de ju va gott och lite nyttigt iaf :) så får se om jag står emot frästelsen att smaka eller om de blir en mumsbit ikväll?!

eftermiddagen och kvällen ser oerhört tom ut, lite skönt med tanke på denna veckan och veckan som kommer då jag jobbar varje dag. jag och matilda ska på tisdag börja i klubbhuset och fixa och dona inför lördagens öppningsdag då vi erbjuder er kom 2 betala för 1 :) så varmt välkomna! jobbar även holmgrens på måndag 7 - 15 och sen hok på kvällarna efter klubbhuset. och som sagt sen 8-17 lördag och söndag i klubbhuset. ser dock fram en heldel emot att få spendera varje dag med matilda igen, va ju galet länge se nu. typ sen vi stängde förra året, hehe! saknar den tiden.

det är också bestämt vart resan med davids familj den 5-8 april går, 3 nätter på ett mysigt hotell på gotland! fick ett mess från davids mamma eva igår att mitt och davids rum har havsutsikt. låter de inte härligt. ett par underbara dag med med david där vi ska göra ingenting, bara slappa och mysa! sweeeeeet!



missing you!

my love, theres only you in my life.

herregud! tiden går allt för fort. just nu har jag en massa jobb jobb på schemat. både positivt och negativt! blir iallafall sista eller näst sista veckan på holmgrens nu. sen börjar jag och matilda i klubbhuset nästa onsdag. vi jobbar onsdag till söndag tillsammans och sen ska vi dela på en heltidstjänst fram tills snön går bort och folket börjar strömma in. att jobba halvtid i ca. 3 veckor känns HELT OKEJ just nu. plus att jag har rooooliga saker att se fram emot i april som jag nu inte missar! 6-8 ska jag och david åka med hans familj någonstans i sverige och bo på hotell och gotta oss :) hans mamma fyller nämligen 50 år och vill inte va hemma, verkade som de lutade lite åt stockholm, och då hoppas jag på lite shopping :) SWEET! sen är de partybåten 24-26 med ett gött gäng. så tror april blir en bra månad faktiskt, känns härligt och behövligt!

denna veckan jobbade jag idag på holmgrens 8 till 3 då malin är sjuk igen, så imorgon jobbar jag åt henne igen 7 till 3. sen blir de en snabbis hem och sen hok klockan 18! onsdag hoppas jag malin e frisk då jag tror jag kommer va döööd efter morgondagen. sen jobbar jag dubbel torsdag igen först holmgrens 10 till 3 och sen hok 18 till stängning! ja och sen är de helg igen! jobbar bara fem timmar på holmgrens på lördag. sen ska jag dricka viiiiiiiiiiiiiiiin med emmis :) utgång på de också! så söndag blir de nog åka med david och titta han spela handbolls match i hultsfred har jag nästan lovat! så full rulle denna veckan, gilla och ogilla! fast mest gilla tro ja!

ska hinna me crosstrinern också varje dag. tog vilodag i lördags så nu kör vi igen! i morgon ska jag köra 30 min har har tänkt, kört 20 innan, så ska upp riktigt tidigt för att hinna! så får de bli powernap mellan jobben sen, för jag vet jag inte kommer orka träna då! på sin höjd en liten promenad, kanske ;)

på fredag ska jag och min komanjon matildabus åka till stan och köpa nya arbetskläder! vi ska ha svarta byxor, långärmad t-shirt och svart väst. så helt svart! snyggt tycker vi. svarta skor har jag redan, gött!

nu ska ja glo lite två och en halv män och sen ladda mina batterier. och tänka på min kille! imorgon kommer han hit och sover vid min sida! LIVET! hejdå everybody!



tänka sig att det har gått ett helt år snart sen vi begav oss till england. den 31 mars kommer min tjej hem :) då blir de maddeochtessan tid! äntligen.

my heart still feels divided halfway between wrong and right, I know I'm playin with fire but I don't mind.

borde sova, fan 12.5 timmes jobb och jag är helt slut, på gränsen till död fisk! jobbat mina fem dagar denna veckan nu :) NÖJD! så nu börjar min HELA riktigt lediga helg. OCH JAG TYCKER INTE DE ÄR OKEJ ATT EN VISS PERSON SOM BÖRJAR PÅ D GÅR UT I MORGON! inte alls lycka :( god natt alla fans! lär sova hela dan imorgon, om ja ska ta igen timmarna! har kört crosstrainer nu i en och en halvvecka varje dag. måste man ta en ta igen sig dag eller? är de bara att köra på fan. personalresa eller inte 11 april?

någon som behöver jobb så ring eller hör av sig till mig!



Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen?
Kan du älska mig som rumlaren älskar nattlivet?
Kan du älska mig som de unga älskar revolutionen?
Kan du älska mig som den ängslige älskar gryningen?
Kan du älska mig som studenten älskar att drömma?
Kan du älska mig som måsarna älskar takåsarna?
Ja skulle du älska mig, som ett slagskepp som älskar lasten?
Kan du älska mig som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig som Huckleberry älskar floden?
Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?
Och kan du älska mig så tjackpundarn älskar sin barndom?
Som en gammal vän?
Ja, som en gammal vän.
Som jorden älskar månen?
Som sjömannen älskar havet?
Som tågen älskar rälsen?
Och som fångar älskar flykten?
Som barnen älskar julen?
Som korten älskar turen?
Och som Romeo älskar Julia?
Och som jag älskar dig?

 




31 mars, reunion!



LYCKA!

love is my drug, is my medicine. stay with me honey, stay with me honey, stay with me

han är mitt heroin! och jag behöver honom NU!

efter en omtumlande dag ligger jag här i min säng ute i skogen! har som sagt haft en klart konstig dag på jobbet, sjukt vad människor kan få för sig saker och hitta på. SUCK! inte alls kul!

fick iallafall en sjukt bra eftermiddag med emma på stan. fika och i sista affären hittade jag de jag sökte. eller nej sen i sista affären hittade jag de jag mest ville ha, en ny super snygg vårig tunika och ett linne att ha under, shopping är livet!

hemma runt sex och sen dess har jag hunnit med en timmes promenad med kusinvitamin sanna och sen en 20 min på crosstrainern. ska öka till 30 i morgon har jag tänkt, sweeeet.

ligger som sagt i sängen och tankarna går runt runt i huvudet, trött på alla oklarheter som jag just nu har i mitt liv, sent ut sagt förbannad.

i morgon jobbar jag 11.30 till 23 på hooksherrgård, hört på ryktet de e fest så kommer nog bli kvar längre.

sen har jag min första lediga lördag & söndag på evigheter, och david är såklart inte hemma. en helg med honom minns jag inte ens. så vet inte vad som händer, ojoj, en helt oplanerd helg. OGILLA!

längtar partybåten, göteborg, köpenhamn.

by suckers

neeew look!



klippt och slingat håret idag! så nu är de blonda slingor i. syns tyvärr inte så bra på bilden, men ja e nöjd! nu är de mot blondintid som de går tro ja allt.

life

jobbar jobbar jobbar. killing me! haha. inte den inställningen man ska ha när man äntligen har lite kneg, men de är ju så underbart skönt att bara vara med min alldeles egna david svärd. igår jobbade jag på holmgrens och sen spenderade jag hela eftermiddagen med david hemma hos mig, vi kollade luftslottet som sprängdes och kramades. idag va de en tidig morgon, uppe halv sex och in till jkpg för att jobba på holmgrens igen. har haft två dagar själv i restaurangen och det har gått super bra faktiskt. blev en trip till matilda idag, inte "hängt" med henne på grymt länge. blev dock inte så långvarigt, men de va mys ändå såklart. har även köpt en crosstrainer som jag så länge velat ha. och de va jobbigare än jag mindes. kör som bara den nu varje dag, försöker leva GI och så jävlar! nu tv.

SAKNAR BABY!

like I dont belong

en riktigt ensam dag.

give me a reason why I stil care.

så här fint va de 07.00 i mitt lilla vinterland!






mammi har gjort en mössa till mig. och inte vilken mössa som helst. OS 2010! fett nöjd! vill ha en till :)

idag har jag jobbat 9 till 3 på holmgrens och halv 5 till halv 1 på hook. INSANE! sick trött nu.
va nyss och kollade inte fias nya lya. fett snyggt och go längenhet! blev dock en vändning i dörren för min del då jag kändes för nykter och trött för den festen.



happy birtday sweetie!



nanna blir hela 19 år idag. ett år kvar hörru! sen så!

också grattis till Alice som fyller 6 år :)

I woke up and wish that I was dead.

vaknade redan klockan 7 idag, hade glömt stänga av alarmet IGEN! så blev 2 timmars promenad i SOOOLEN tro de eller ej. en härlig morgon, sol och 10 minus ;) fint va de iallafall. tog bilder men får inte in dom på datorn, menmen!
har lagat köttfärssås och spagetti och nu väntar jag på mamma ska komma hem så vi kan åka till värnamo.

david är ledig och jag är ledig, ändå är vi långt ifrån varann, sån skit de här är.

skulle jobbat idag på holmgrens men behövdes inte, lite gött men lite tråkigt.



hälsade på sötingarna igår :)