091230

jag mår bra. tro det inte, du känner mig för väl för att veta att det är en lögn. jag behöver dig nu, gå inte iväg. jag behöver dig nu, snälla gå inte iväg. en natt i ditt sällskap är kan vara det enda som får mig att känna mig säker.







091227




sötis barn :)



091226

annandagen. vaknade idag med sprängande huvudvärk och galet trött. min jul har varit stressig och inte särskilt bra egentligen. danföredopparedagen va den bästa dagen. då kom hela syskonskaran och david hem till gärahov och vi åt och hade de trevligt hela kvällen. julafton jobbade jag 7 till 16, MASSOR av folk och galet mycket att göra hela dagen. stressade mig genom hela jobbet och hade inte tid för lunch. kvart över 4 plockade david upp mig på hok och vi begav oss mot eksjö och firade jul med hans familj. busade lite med alla barn, men va sjukt trött efter en sån arbetsdag. runt 9 åkte jag hem med Wissinger och fick sova ensam hemma för jag skulle jobba juldagen också. juldagen va inte lika stressig som julafton men även den dagen massa gäster. runt 4 bar det av hem och ja somnade nästan direkt på soffan. skulle åkt in till stan och firat juldagen med klassen men visade sig att jag varken hade bil eller skjuts. så blev en hemmakväll med mamma och pappa framför tvn. gjorde inte så jätte mycket då jag va grymt trött. så idag vaknade jag med huvudvärk och känner mig förkyld. ser ut som om de blir några timmar framför tvn, sen får vi la se.


091223




igår va jag sanna och hanna ute på disco dancing. det finns inte en normal bild från kvällen och idag är jag en blåtira och kanske lätt hjärnskakning rikare. och det faktiskt inte för att jag va onykter, blev nämligen fälld i snön och slog i bakhuvudet och på något vis också ögat.
dagenföredopparedagen idag, och det ska firas hemma på gärahov med HELA familjen :) mamma, pappa, tina, axel, calle, sophie, madeleine, david, jimmy och mormor.

091218



fem över tolv och jag kom nyss hem från hok. fick jobba lite i disken idag. men jag va inte ledsen för de, catching! behöver dom tiderna jag kan få, dessutom va ju sofia där. kändes som för i tiden idag, vi pratade om privat saker och skrattade och hade jätte kul tillsammans. det va helt sjukt trevligt och jag blev väldigt glad av det. för jag saknar mina vänner väldigt mycket just nu. mest faktiskt! i morgon ska jag jobba 10 till 18, kalas tycker jag. så ska upp vid 6 och morgonsimma och sen jobba och sen kan jag åka hem och bara vara med mig själv och känna att jag fått ut massor av dagen. så ja i morgon börjar helgen och jag ser faktiskt fram emot en ensam hemma fredag kväll för jag känner inte för att göra något. så ska göra mej riktigt trött i kroppen av träning och jobb. kort om onsdag till torsdag. morgonsimmade och åkte sen till david, vi gick på stan i eksjö och sen nässjö. köpte en tröja till mig och julklapp till mamma och pappa. färg till mitt hår som förhoppningsvis ska fixas i helgen. sen åkte vi hem och mös och tittade på bonde söker fru. idag hade vi en gosig morgon och sedan åkte jag hem. sprange en runda och trodde jag skulle dö av kyla. och nu har jag jobbat. såja time to sleep!





.

091216

för första gången på riktigt länge är jag uppe tidigt, väldigt tidigt. klockan sex knackade mamma på dörren och en halvtimme senare en gång till. och då va jag verkligen tvungen att dra mig upp ur sängen. så nu har man äntligen gjort den där jobbiga morgonsimningen som man borde göra varje onsdag. känns grymt skönt att ha de gjort för dagen. stan i går med Tilda va massa mys, den tjejen är verkligen en av som snällaste personerna jag känner. så sjukt snäll och så härligt bra att prata med. planen va att inhandla julklappar meeeeeeeeeeen de blev mer saker till mig själv. kläder såklart, me like! nu har man alternativ på nyårsblåsa, till olearys den 22, julafton och juldagen. trots massa snö och kallt sprang jag också igår kväll. känns grymt bra att äntligen kommit igång med träningen. nu ska jag glo lite one tree hill och sen kanske jag ska dra fram längdskidorna, om jag pallar, har sjuk träningsvärk i hela kroppen efter innebandyn i måndags. i helgen kommer Elin hem, ska bli grymt kul att träffa den damen igen. PUSS!



.


091215



väntar på mammi så hon sen kan köra mig till staden där jag ska träffa tilda :)
idag har jag träningsvärk i rumpan efter innebandyn.
ikväll står det springa på schemat, hoppas bara det inte är snöstorm så jag kan följa de.

.

091214

långpromenad - check
simmat - check
solat - check
käkat nyttigt - check
innebandy träning - klockan sju :)

.

I never promised there´d be sunshine every day. I´ll give you everything I have, the good and the bad.

NYÅRSLÖFTE 2009?



10 dagar kvar till julafton och jag har inte inhandlat EN ENDA JULKLAPP! frågan är dock vad jag gör med all tid, 24 timmar om dygnet som arbetslös och jag får knappt inget gjort. vad gör man som arbetslös? och hur hittar man glädje till att "leva" igen när det är galet kallt och mörkt hela tiden. men matilda har idag tvingat med mig och träna innebandy. så får väll se hur de går, hahahha. OTRÄNAD till tusen ju. idag har jag endast än så länge varit ute och gått en timme. och nu ska jag och simma och sola, seeen ska jag som sagt träna innebandy. P U S S ! ! !


well you got my attention now, I can't let you down. imagine me and you.





provar nya systemkameran :)


i need you right now.


JAG KAN INTE SOVA OCH JAG DÖR AV ATT INTE HA NÅGOT JOBB!


I have lost my heart.

14 dagar kvar till julafton och jag har ingen som helst julkänsla. även om jag idag gjort min första pepparkakshusdeg och bakat christmascupcakes do I dont feel a thing. OCH jag va med sanna och matilda på luciståg i byarum som också inte gav mig några julfeelings tyvärr. va skönt att krama om fröken flodin igen och att veta att hon och gänget ska till Idre över nyår känns kasst. sanna och jag körde den sjuka humorn som vanligt, alltid lika lamt kul. sen har jag väll inte gjort så mycket mer idag än att deppat över att vara arbetslös, något som tynger mig. har sökt ca. 6-7 jobb och ingen har svara, suger.
imorgon är det fredag IGEN, och idolfinal som förmodligen ska ses. i morgon blir det också till att baka mitt pepparkakshus och träna. SKA komma igång med träningen igen, något som jag förtillfället också tappat glädjen till. matilda ska försöka få med mig på innebandyträning på måndag tro ja, haha. kondition på noll känns ju inte för bra. vill börja på gym och gå på pass igen, men måste nog veta vad jag ska göra först.
kanske sola och färga håret i morgon om jag har ork till de, för att fräscha till sig lite och kanske få tillbaks lite liv i mej. lördag ska jag jobba på hok, ringde idag. fick höra på rycktet att gärahovs bygg har julbord, kan ju bli livat och en lååång kväll av det hela. sovit dåligt sen jag kom hem, haft näsEblod två dagar i rad OCH ont i magen som tusan. allt är helt enkelt inte som de ska. 21 dagar kvar till det nya året kommer, vad är ditt nyårslöfte? jag jobbar på mitt! kan ju inte bli sämre än nu iallafall. hittar inte tändstickorna så jag kan mysa här för mig själv heller, skit också!

.


mamma&pappa



jag har nog också ett par av dom bästa föräldrar trotts allt som körde ner till malmö och tog tåget över till danmark endast för att möta upp mig. tror dom är glada att han mig hemma igen, speciellt efter att dom vet hur dåligt jag mått.

.

vissa saker vill man bara ha igen.

sömnlös klockan kvart i fyra, PÅGRUNDAV tidomställningen, är ju bara 10 i USA!

så funderar lite på saker som jag saknar och som jag skulle vilja gör om;

therese, först på listan såklart, känns som evigheter sen vi sågs.
david, två veckor FÖR MYCKET utan mys, inte okej.
sanna, våra riktigt roliga utgångar vi haft och den som stöttat mig mest genom allt.
matilda, min person 2009 absolut, klubbhuset, diggiloo och den jag såg nästan varje dag hela sommaren.
elin, en av tjejerna från HR jag kom att tycka om DUKTIGT mycket.
matilda w, också en HR tjej jag verkligen beundrar, mest för att du ALLTID är så snäll.
fia, vi brukade vara bästa bästa vänner!
anna, som snart sticker till idre, så kul för dig tjejen :)
studenten, förmodligen en av dom bästa kvällarna i mitt liv, hemgång vid halv fem och en bra dålig dagen efter, men de va de så värt.
balen, kvällen som alla va som snyggast och jag hade verkligen kul, ville inte gå hem!
diggilookvällen 2009, brollebrollebrolle, ingen mer än jag och matilda vet nog vilket lyckorus de va att krama om honom. också min david som jag fångade denna kväll :)
danmark med HR, den bästa hejdåklassenresan vi kunde gjort, de va mys.
HRINT, saknar den tokiga klassens fikaraster och vifåringentinggjort lektioner (spec matten)
praktik med tessan, england va väll ingen hit, lustigt ställe vi hamnade på, men att få vara med min goa tjej 24/7 och alltid ha henne va bäst.
åka utomlands, sol och bad fast med någon jag tycker om och en resa man bara njuter!
utgång med roliga människor som gör kvällen minnesvärd.

saknar som jag önskar mig just nu;

ett jobb, SÅKLART! man har nog inte riktigt ett liv om man inte jobbar.
att alltid ha han med stort D.
en mysig julaftonskväll.
ett gott nytt år, var de nu ska firas??? jag tror på att "så man avslutar året, så kommer de nya året bli"
glädje! den fanns verkligen inte i USA, men jag vill ha den tillbaks.
att jag ska komma på vad jag vill.
en kväll med tjejerna, vi brukade ha så kul tillsammans, förut skulle alla fredag och lördagkvällar planeras in i detalj med fest och sånt. de va ganska givet att VI skulle vara. fia, anna, matilda och madde, så brukade de vara.

just nu känner jag ett tomrum inom mig, känslor och tankar flyger runt lite varstans. mest tror jag de är för jag oroar mig för mycket om vad som ska hända. och för jag är så ärligt, grymt rädd för att bli ensam. att känna mig ensam är nog den känslan jag hatar mest av alla känslor. vist känslan av svek och ledsamhet är också inte kul. men ensamhet, fyyyyy!

kan inte fatta att det snart är år 2010 och att jag den 20 januari fyller 20 år. var tog all tid vägen? carpe diem borde införas i mitt liv. just nu tänker jag allt för mycket, kanske man bara borde leva lite också.

.

äntligen hemma

det har tagit mej 24 timmar att komma hem, och nu är jag äntligen home! gjorde det ända rätta och det vet jag, även om familjen försökte få mig att få skuldkänslor genom att säga hur besvikna dom va och att jag borde tänkta på andra och inte bara på mig själv och att jag en dag kommer ångra mej, och pappan som släppte av mig på flygplatsen och när jag kom tillbaks efter att letat efter en vagn utan lycka åkte han utan att ens säga hejdå. MEEEN jag hittade hem på egen hand och jag kan säga så mycket som att jag bryr mej inte ett dugg om vad dom tycker. trivdes helt enkelt inte så de så. så nu ligger jag hemma på gärahov i min egen säng och känner mej lite tom inuti, nu är man ganska arbetslös, fy! och ingen david hade man i sängen när man kom hem heller, blä! även om jag sovit typ 2 timmar detta dygnet är jag inte ett dugg trött och skulle bara vilja springa ut och krama om dom jag saknat och sen sprungit ändå till eksjö och kramat om den bästa killen som finns!
svergie här är jag, ge mej ett mirakel (jobb)! herrå!

.

förra årets bakverk!



ska man göra ett nytt i år kanske, vad lägger man all sin arbetslösa tid på?

.


sista dagen i amerika.



tillbringar min sista dag vid datorn och försöker komma på vad man ska köpa i julklapp. hade de varit fint väder hade de ju varit en bra dag till att sola till man ska åka, MEN de är de ju såklart inte.
i jul får jag träffa tessie nu då, känns underbart. hur länge sen är de vi sågs nu? har nog kommit på bästa julklappen jag ska ge tjejen med stort T :) saknar sönder dej therese.

.

sanningen bakom..

vet att det är lite väl tidigt att ge upp, men inget har kännts rätt sen nästan direkt från början. trodde jag skulle klara av två barn. och det gör jag nog också. MEN om jag inte hade jobbat typ 10 timmar om dagen, inte en bebis som precis slutat med mammas tutte och haft någon slags firma att stödja mig mot hade allt nog gått 1000 ggr bättre. så redan från stunden jag skulle mata bebisen med flaska första gången och jag hörde detta gallskrik va de bara galet jobbigt. och så har de fortsatt. och jag vet vad folk kommer tycka, att jag gav upp för mycket, jag var ju ändå i miami. men det är ju bara jag som kan känna hur de kändes, att jobba 8 till halv 7 och sedan bara gå och lägga sig och sova fem dagar i veckan och sen inte ha någon att umgås med mina två lediga dagar. de funkade bara inte. plus att familjen faktiskt inte passade mig, på grund att vissa saker som man lärde sig efter några dagar. så nu i morgon söndagen 6 december har jag varit här i 13 dagar och jag gav upp och kommer åka hem. och de handlar mest om att jag inte trivdes och tycker jag inte fick ut något av att jobba så mycket och tjäna minimum. men såklart handlar de lite om att jag saknar någon, och det vääääldigt mycket på grund av att jag mått så dåligt hela min tid här. då kan jag lika väl vara i tråkiga vaggeryd med den jag tycker om. så ser de ut och som sagt man kan verkligen tycka så mycket om folk som ger upp, tro mej, jag har också tyckt saker om folk som bara ger upp. men det är när man själv upplever de som man verkligen märker hur svårt det är att anpassa sig och jobba hårt för något som inte betyder något. see you all in sverige på tisdag. puss

home sweet home

på söndag går flyget HOME till sverige. och det känns DUKTIGT rätt.

.

ska hem, trivs inte alls!

do you really want me, am I really special?



är så galet förvirrad att ja inte orkar skriva om dagen. gick och la mej tidigt bara för jag inte orkade allt. så har spontansökt tre jobb inför nästa år bara sodär. hejdå!

.