mammapappabarn

en liten genom gång av vad som hänt dåda. i onsdag skulle jag ju jobbat. men efter att jobbat ihjäl mej denna månaden fick jag ledigt två dagar. så i onsdags sov jag ut, tränade och solade på morgonen. sen vid halv tre tiden åkte jag ut till hooks herrgård för att vara barnvakt till Wille och Agge. Måste säga att jag va en bra barnvakt, ungarna hade väldigt skoj tror jag allt. medans jag lekte med banrnen fixade david maten och sen kollade vi barnprogram, spelade golf, lekte med lego m.m. efter många om och men fick vi dom också att sova. torsdags förmiddagen spenderades med mina små busungar. star wars i 2 timmar fick dem hyfsat lugna. lite små bråk och lite tårar. så att få lämna över dem till farmor och farfar Edberg kändes ganska skönt. en unge i taget har jag kommit på får räcka när det blir dags för de. väntade på att david skulle sluta jobba så åkte båt med madeleine och axelina och hunden Hugo som vi också hade ansvar för. en helt sjukt galen hund som drog sönder mina armar. när david äntligen slutade åkte vi till Eksjö ( his home town ) och hämtade lite räkningar och skit han behövde. sen börjades de förberedas för en myskväll med david, henke & matilda. när alla tillslut va samlade lagades de pizza som aldrig förr. Henkooo som hade inhandlat allt hade verkligen lyckats. massa mums med parmaskinka, champinjon, ananans och tomat pizza. sen spelade vi musikspel och hade verkligen mycket trevligt. Carro kom och senare också Ragge. som sagt en mycket trevlig kväll med mycket skratt och mys. när brudarna sedan lämnade placet va de bara jag och grabbarna kvar. blev lite snack och så sen sängen. idag har jag än så länge varit på Sjöbo och gått igenom inför ett bröllop jag ska servara på i morgon. snart blir de löpning och sen ut till hok igen. först för att hjälpa david städa Calle och Theres hus och sen för att TYVÄRR jobba ikväll. helgen kommer verkligen bara innebära jobb dessvärre fan. men på måndag drar jag med mamma och pappa till göteborg för att hälsa på kusiner, gå på liseberg och åka på spa i borås. ska bli gött att för några dagar komma bort, behövs.

jag älskar din närhet och din beröring

.


en askungesaga



fick ledigt imorgon. helt slut i kroppen. så nu blir de film med mamma. en askungesaga.

.


måndag & tisdag




måndag innebar som vanligt jobb. jag och matilda skulle stänga tillsammans men jag blev inkallad till herrgården. så jobbade ett till halv sju i klubbhuset och sen halv sju till ca. tio i herrgården. sen bar de av hem och sova på tee 5 igen. upp vid halv sex då david ska upp och klippa golfbanorna som vanligt. jag gick också upp och åkte hem och hurtig som ja kände mej sprang jag en runda kl. sju idag på morgon. nöjd, jatack, men helt galet dumt. jobbade ju sedan nio till sex. och jag lovar, trött som satan. en helvetesdag också då vi va för lite personal pågrundav sjukdom och maaassa gäster. plus att mitt i allt kaos råkar maddline kasta en dörr i höften så hon nästan svimmar. trodde jag allvarligt skulle spy så ont gjorde de. så nu har man en svullen höft. sen tappade jag muggar som gick sönder och gick in i en annan sak som gjorde att jag fick ett rött märke på armen. plus att kockjävlen går in i mej så jag slår i underarmen. att jag va sur sen. men jag tog mej igenom dagen trotts alla om och men. så nu sitter jag här i mitt rum. borde städa. borde sova. hahha. orkar verkligen ingenting, orkar inte ens sova typ. imorgon är det onsdag och sju till tre jobb väntar. sedan ska jag och David vara barnvakt till Wille och Agge Edberg. husvakt, hundvakt & barnvakt.

.

usa

nu har jag visat mitt intresse att åka och jobba i amerika. herregud asså vad nervöst!

.

det är nog inte meningen att vår historia ska sluta lyckligt

trött? jatack. jobba idag? jomenvisst. vill jag åka bort? väldigtmycket. tycker jag det är jobbigt att sommaren går allt för fort? verkligen. regnar de för mycket denna sommaren? de vill jag lova.

ADDICTED TO YOU LIKE NEVER BEFORE!

Please don't leave me. I always say how I don't need you. But it's always gonna come right back to this. Please, don't leave me. I forgot to say out loud how beautiful you really are to me. I can't be without, you're my perfect little punching bag. And I need you, I'm sorry.

.


sannapannakannalol



träffade min brud idag efter typ en månad. vi jobbar för mycket och du är för mkt med din pojkvän. hahha. men de va underbart att få uppdatering om ditt liv och prata av mej om mitt med dej idag. 

.

de va ännu en helg de

såja, helgen/veckan är över. just nu fattar jag inte hur fort tiden går. jag kan nog inte säga vad jag gjorde i onsdags förra veckan om någon frågar mej. förmodligen jobbade jag, hahaha. livet går iallafall vidare ute på hooks herrgård. en sak som är bra med bloggen är ju att man kan se tillbaks en vecka och se vad man gjorde. helgen har iallafall rullat på i dunderfart. fredagen vaknade man upp på herrgården och gick nästan direkt ner till jobbet. 9 till 18 jobb va de. massa plus att jag jobbade med min matilda, alltid bra med den tjejen på hooooook. sen slutade jag och jag skyndade in till stan för att handla lite saker. sen hem och in i duschen och sen direkt in till stan. piren med mina brudar som jag inte umgåts alla tillsammans på evigheter. matilda anna madde och fia, de va tider då vi fyra ägde världen tillsammans. som sagt mat på piren. dock ont i magen så kvällen blev lite illa. men damerna ville ju hem till sina pojkvänner så maddline va lite besviken. sen va de lördag och man gick upp för att jobba ännu en gång, 9 till 15. efter de va de hem och ut och vandra en sväng. sen in i duschen och efter de förberedelse inför hanssons loge. carro kom till mej och vi taggade till inför kvällen. sen bar de av till matilda stålknapp och där va de förfest! jag och carro ägde vardagsrumsgolvet. sen bar de av till bondstorp och logen. och jag hade en toppenkväll med mina damer. stort plus till carro som gjorde kvällens höjdare. hångel med främling, oväntat jatack men ack så sjukt kul. bussen hem va jag nog som flummigast, hahah. alla åkte hem med strul och pojkvänner medans jag åkte hem med carro. men de e verkligen inte fyskam de. vi somnade så gott bredvid varann. så kom söndagen och jag gick upp, pigg tro de eller ej kl. halv 8. så va de jobb idag igen 9 till 18. skitpissdag dock då jag höll på att balla ur på massa saker som hände. men jag tog mej igenom dagen tack vare carro och matilda. så sen kom man hem och däckade i soffan efter en tuffhelg. sen promenad med mamsen. massa snack om livet. för ah just nu berättar jag nog nästan allt för min mamma. hahaha. bra eller dåligt? hmmmm. så nu ligger jag här ensam och kollar one tree hill. imorgon blir det FET sovmorgon som behövs och sen ut till hok och jobba 15 till typ 23.



lät bästa låten igår
U2 with or without you

And you give
And you give yourself away

With or without you
With or without you
I cant live
With or without you


även om du inte är min så kommer jag kalla dej min. jag trivs så bra i ditt sällskap och jag älskar att vara i din närhet. varför ska det jag vill ha som mest lämna mej? men jag vet reglerna och jag försöker leva efter dom så gott jag kan. för stunderna med dej skulle jag inte byta bort för någonting i denna värld. jag har sagt de förut, stanna tiden.


.


lördagen





hanssonloge va skoj. carro va lätt skönast!

,

taggtaggtagg



då börjar man tagga en ny kväll. logen som sagt. carro ska med, det känns underbart. så nu springer jag en runda och sen sover innan det är dags att bestämma kläder och fixa. känner dock att det kommer vara kallt och mörkt, så vem kommer bry sej om vad man har på sej. kände mej fulare än vanligt idag på jobbet me, en riktigt dålig hårdag. ikväll kör jag och carro på mottot, nyktrast kör till jobbet i imorgon. börjar ju jobba kl. 9 fan! meeeeeeeeeeeeeeen som sagt taggtagg, och inte för mycket ikväll nejnejnej.

.

utan pojkvän trodde jag inte de skulle kännas så här på krogen



outfiten igår va de dock inget fel på. men kvällen ute på krogen va väll inte den roligaste på länge. när alla ens vänner skaffar pojkvän och ska hem till dom. ja då känns det tråkigt att man själv vet att man åker hem ensam och lägger sej i en tom säng. plus att jag kunde typ inte dricka något då jag fick så ont i magen av maten vi åt på saltkråkan. så full blev jag inte heller. sen ville ingen av mina vänner betala 60 spänn för att gå in på krogen, så gick in ensam och dansade lite sen va ju inte de kul längre, NYKTER som sagt. träffade dock på de två vakterna som jobbade i hok på diggilookvällen. jätte trevliga va dom och eftersom ja skar mej på en glasbit plåstrade en av dem om mej så snällt. ikväll va de som sagt logen som gäller va de bestämt. överväger att skita i de nu. gårdagskvällen gjorde mej otagg. men vi får väll se. ska iaf ut och göra ett pass på hok nu. ett plus idag är ju att man inte är bakis eller särskilt trött.

.

men stanna tiden nu för tusan



just nu är herrgården något av mitt hem. jag vill inte att tiden ska gå mer nu, stannastannastanna. lämna mej inte underbara människa. vill ha mermermermermer!

.

mina damer



på onsdag ska vi fan ses
annars dör jag av saknad

.

jag lyssnar inte till det sunda förnuftet. vilket jag borde.

dagen kortfattat. bilade hem klockan 05.30. snabb dusch. färd mot Ullared med mammi. shopping. mycket folk. trött efter för lite sömn i natt. hemåt. till moster. träffade kusinbarnet Tilde. hem till gärahov. fixade med nya ipoden. gick dåligt. därför blev det joggingtur med davids ipod & med dom nya löpdojjerna. kändes as bra. duschade. lagade mat. nu framför tvn med lillebror.

just nu är allt ett stort frågetecken?
människor?
usa?

.


stanna tiden nu

just nu mår jag så sjukt bra. just nu är jag också sjukt förvirrad. men också sjukt glad. kanske är det du eller bara stunden som gör att jag mår som jag gör. jag har inte trivts så här bra i någons sällskap på länge. jag har inte heller tyckt att vakna bredvid någon kännts så här rätt som med dej just nu. jag har inte tyckt en kyss eller en kram värmt mej så här mycket pålänge. jag vet inte om det är tillfälligt eller om det är för evigt. jag vet inte hur länge känslan av lugnt och harmoni som du ger mej får finnas kvar. jag vet inte heller hur länge du stannar kvar. jag känner stundens hetta och jag får känslan av att du gör det samma ibland. men jag får också känslan av rädsla för att öppna mitt hjärta. visst får jag leken tåla om de vore så, jag har ju gett mej in i den. jag ska inte hoppas på för mycket. men visst hoppas jag, det kan jag inte förneka. jag ska inte ta dej för givet, men ja ska bry mej så mycket att det känns rätt.  jag kan inte säga att vi känner varann på ett sådant sätt att man skulle kunna säga att vi är menade för varann. men jag tycker mej känna dej så väl att jag ser någon jag tycker om i dej.  jag söker något som jag önskar finna kanske i dej. det jag söker är oftast något som tillslut slutar i tragedi. men är det tragedi att få det jag vill ha, så ge mej tragedi. för just nu vill jag inte förlora tiden jag har med dej för någonting på denna jord. jag ska leva för stunden och försöka ta dagen som den kommer. stanna tiden nu, för jag vill må så här bra som jag gör just nu, föralltid!


feeling the moment

.


Im gonna fight for you



http://www.youtube.com/watch?v=RkR7LYHPQzU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eonlylyrics%2Ecom%2Fhits%2Ephp%3Fgrid%3D6%26id%3D1031896&feature=player_embedded



I tell you lover, oh lover
It feels so strong
It doesn't matter
If life wants to prove us wrong

We're gonna make it trough
mhh
We're gonna make it through

I tell you
I've been a solider since childhood days
I've fought a battle for my life in many ways

I'm gonna fight for you
yeah
I'm gonna fight for you

Don't  stop

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story

I'm still standing for hope and glory now

All the battles I lost
and the battles I won
this will be the one
This will be the one
ooh
I'm still standing for hope and glory
and love

It's gonna be the one 

Now, it's a lover, oh lover a heart can break
You never know how much trouble a heart can take
I'm gonna be right there
yeah, I'm gonna be right there.

Don't  stop

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory now~

All the battles I lost
and the battles I won
this will be the one
This will be the one
ooh
I'm still standing for hope and glory
and love

It's gonna be the one
It's gonna be the one
It's gonna be the one

Don't stop

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory now

All the battles I lost
and the battles I won
this will be the one
This will be the one
ooh
I'm still standing for hope and glory
and love


it's gonna be the one
It's gonna be the one

.

söndag

helgen börjar lida mot sitt slut. fredagen spenderades som sagt på jobbet och kvällen med matilda. lördagen blev en slappis dag hos familjen flodin och sen blev de jobb igen på kvällen. jag hade hand om fest som hölls ute i klubbhuset och puben. med hjälp av familjen edberg och matilda avklarade vi kvällen galant. va klar runt 12 tiden med all ständning och möblering i klubbhuset. festen fortsatte då i puben. skulle gått ut där en sväng och jobbat med martina men de va så lugnt. så jag tog med mej edberg barnen och gick hem till dom. blev en övernattning på bäddsoffan hos familjen för andra gången denna veckan. måste ju säga att det är smidigt att gå upp en halvtimme innan man börjar och ha 2 min till jobbet. började vid åtta tiden idag och slutade redan kl. 12 då dom tycker jag jobbar för mycket så jag blev hemskickad tidigare. nu har jag iallafall en söndagskväll ledig och sen två hela dagar ledigt. ska väll försöka vila upp mej lite (behövs) och sen träna och sånt. imorgon ska jag till stan med david och inhandla en ipod, är ju lönedag i morgon för oss knegare på hooks herrgård! 

.

du är min fest








det kan inte bli bättre än så här. det är kärlek på grymt hög nivå.
.

feel this

feeling the moment



stanna tiden nu


baby your all that I want when you lying here in my arms.



en trött maddline kl 6,00



hokasjön kl. 6,00

såja, maddline is back. dagarna rullar på ute på sköna hooook. jobbar och sliter som vanligt gör man javisst! men trivs som fisken i vattent gör jag. bättre arbetskamrater kan en flicka som ja inte ha. en matilda flodin där gör ju världen tio tusen gånger underbarare. gårdagen jobbade jag morgon 7 till 4 i klubbhuset. en stressig dag som gjorde mej lite smått irritearad. denna skit fick såklart david ta efter jobbet då han hämtade upp mej och vi åkte till ica supermarket och handlade. mannen ville ha korv och jag valde den godaste korven som finns, winergrill. men ack när vi intog huset på tee 5 igen upptäckte han att korvbröden va mögliga. så de blev att sätta sej i bilen igen och åka till hoks lanthandel och inhandla bröd. för de går ju inte äta korv utan bröd tyckte han. efter att fått korvarna så spruckna som jag ville blev de korvätning. massa mums såattsäga. sen vart vi båda trötta då vi jobbat tidigt och hela dagen så vi chilla framför tvn. märkte att jag iallafall inte missar så många bra program då jag jobbar, de vill säga att tv suger på sommaren. men tillslut hittade david ett program som hette "en händelse i Öckelbo" eller nått sånt. förklaring; en allvarling komedi, varning för känsliga tittare. en tio minuter lång film som handlade om en blottare typ. sen blev de mer chill vid tvn, jamie oliwer och lite gordon ramsey. sen döck ragge upp och den lugna och sköna stunden va över. senare döck också mina små barn upp som jag skulle vara nattvakt till. madeleine edberg med kompisen moa. så blev att säga hejdå och bege sig hem till edberga huset, ingen lång väg direkt då de ligger grannen med huset jag chillat i. sen tvinga barnen med mej ner till hotel poolen. dock inget bad för min del. kvällen slutade med att jag somnade och kidsen kollade film.
fredag började tidigt, upp halv 6 och gå till jobbet. 2 minuters väg ungefär, härligt. blev jobb i restaurangen halv 7 till 11 och sen klubbhuset 11 till 3. så nu ligger jag här i min soffa på gärahov och taggar inför en tupplur ( en jag längtat efter, vet inte senat jag hade en sådan ) sen blir de nog en jogging tur innan jag ska göra mej iordning för att bege mej till flodinhuset vid hjortsjön. ska bli förfest. jag och matilda är bjudna, kan ju inte bli bättre.

så nu vet ni att jag lever och lite vad jag gör, typ jobbar!

.

just nu

mår jag så förbaskat bra. och det känns underbart.

.


en flodinunge



tusan vad bra du är. lämna mej inte babyboooooo.

.

ännu en dag



.

vi jobbar allt för mycket och ses allt för lite



när jag tänker efter har jag inte träffat sanna sen typ öltältet i skillingaryd. och då va ju inte jag vid medvetandet typ.
så vafan, jobbar vi så mycket att vi inte hinner ses? vatusan e de här för värld vi lever i. saknar dej bruden min.

såja, färdgisprungen och nu blir de duschen sen ut till hoooook.  jobba med matilda :)

.

bilder från diggiloooooo kvällen!







mer bilder kommer med tiden
OCH JA DET ÄR MADDLINE OCH BROLLE PÅ BILDEN, ohyeeeah

.

söndag



diggilooo helgen har varit fabulouse.
helt underbar helg enkelt.
jag har haft super skoj.
speciellt med min matildabus som vet hur en maddline ska tas för att hon ska må bra. älskar dej tjejen!
nu har ja äntligen jobbat klart för denna helgen.
nu väntas sängen och sen upp och jobba igen 11 till 20 imorgon.
håller tummarna för att det ska bli en bra vecka.
nattipusssss


JAG BEHÖVER DEJ INTE MER!
SKÖNT!

.

diggiloooooo på Hoooook



visst va alla anställda på hoooks herrgårds kändiskåta igår
hahahaha, måste säga att jag till en början tyckte de va svin skoj
men sen upptäckte man ju att "överklassen" inte va så kul att servara
dock såg man en och annan "kändis"
brolle, mojje, måns, ola, lasse holm, jessica andersson, tv4 steffo, niklas strömstedth, lill-babs, sara löfgren
har säkert glömt någon men i allafall
nu är det i allafall fredag, ÄNTLIGEN ska jag ha en ledig dag
så nu blir det träna och fixa inför kvällen
sen som sagt börjar förfesten i verkstaden på hoooooooook
och sen blir det ut i regnet som verkar komma snart och se på Diggillooo
så hej efterlängtade kväll nu gör vi dej till en minnesvärd kväll

.

torsdagtorsdagtorsdag



ikväll servarar maddline denna man mat på hoook
diggiloo är nu i fullgång
jag och mina vänner är förväntansfulla
förfest i verkstaden med lite banarbetare känns ju också som en höjdare
så nu jobbar vi en sista dag sen drar vi igång festen tycker jag



dags att springa min dagliga runda
sen bär det av ut mot hoook där cajjobajjo ska hämta upp mej och vi ska åka mot storstaden JKPG och shoppa
läääääär ju bli ett par skor idag (eller nått)

.

1

medans vi kämpar för att få det vi önskar oss,
det vi tror kommer att förbättra vårt liv.
då glömmer vi bort det som verkligen betyder något.
saker som vi förmodligen redan har.

jag önskar mej kärlek.
och om det är tragedi att få det jag vill ha.
så ge mej tagedi.


du kommer alltid vara en av dom bästa för mej

känns som om jag snart förlorar dej.
snart lämnar du sverige och då är du så långt borta.
kommer vår vänskap hålla avståndet?
och kommer vår kärlek hålla frånvaron?
jag hoppas verkligen att vi föralltid vet att vi har varann.
för du betyder så mycket för mej.
det hoppas jag du förstår.



therese sjöqvist.
jag hoppas hela världen ser vilken underbar person du är.
jag älskar dej med allt!

.


biobiobiobiobiobiobiobio



väntar på en matilda som ska ta oss in på bio
känner att batterierna har laddats om idag då jag som sagt tagit de lugnt
de behövdes verkligen

.

dadadada



flodin du kan drömma och glömma
på torsdag serverar jag mannen och efter det är han min på fredagkväll
diggiloo fest på hooks herrgård på fredag med mina bästa tjejer
kan inte mer än bli en dunder bra kväll
jag längtar

idag har ja en ledig dag efter 10 dagarsjobb i rad
och en vecka med 61 timmar
det känns ju faktiskt nu
så idag har jag städat och tagit långpromenad än så länge
tar igen mej vill säga
sen ska ja till min matildabus och då blir de bio och sen sleepover med nattbad
och imorgon väntar jobb igen
men det gör mej inte så mycket
jag trivs och igår va de jag som va hovmästare i restaurangen
och visst va ja en bra chef annars hade man ju inte fått 250 spänn i dricks igår
sjukt fint

ne nu blir de duschen och lite fixa till mej tid
sen som sagt kvalitetstid med min underbara tjej

sannapanna ringde idag också och samtalade lite
de gjorde mej glad
inte sett tjejen på en vecka eller mer
skit dåligt ju
men nu planeras de in magaluf resa
ME LIKE!

pussssss

.

tebax på ruta ett

när man tappar andan och hjärtat slår volter
så kändes det när jag såg dej igen
jävla skit!

.

idag mår jag på topp

för just idag mår jag så sjukt jävla bra
idag är en dag jag verkligen sett ljuspunkten typ
allt känns bara så bra
är det då man kasnke ska börja leva ännu mer?
för just nu känner jag mej sjukt sjukt levande
även om jag jobbar hur mycker som helst nu
jag trivs väldigt bra på jobbet
och jag träffar mina vänner emellan jobbet
och jag tränar som en galning
så allt bara funkar för tillfället
och vad längtar vi inte till mer än Diggiloo just nu
tror helt enkelt de kommer bli en höjdarkväll med mina underbaraste tjejer
men nu blir de sova efter denna dagen med dubbelpass på jobbet
09,30 te 13,30 och sen 16,30 te 22,30 de va min dag de
och jag hann träna ojojojojoj!
imorgon blir de 7 te 15 sen har jag en ledig fredagskväll
vad händer då sägs?

puss babes!

.